Ha voltál kiközösített az iskolában, akár hosszú ideig, nyomtalanul elmúltak a hatásai? Felnőttként sikerül teljesen elfelejteni?
Figyelt kérdés
2017. jan. 8. 19:33
11/13 A kérdező kommentje:
Chaosix,
hála azért nem lehet benned ezért. A kiközösítés nagyon romboló, semmilyen esetben sem elfogadható.
Elhiszem, hogy minden bizonnyal mára sikerült "profitálnod" belőle, előnyödre fordítani, felülkerekedni rajta... de senki sem érdemli meg hogy kiközösítse a csoportja
2017. jan. 8. 20:37
12/13 anonim válasza:
Rövid távon romboló volt, hosszú távon erősített.
"Elhiszem, hogy minden bizonnyal mára sikerült "profitálnod" belőle, előnyödre fordítani, felülkerekedni rajta."
Nekem nagyon jót tett az egész. Lehet másnak csak rosszabb lett, mert mondjuk hosszútávon megmaradt az önbizalomhiánya, de én csak nagyon sokat erősödtem ennek köszönhetően, így már nagyon kevés dolog van ami igazán fájdalmat tud okozni.
13/13 anonim válasza:
Nem soha nem is fogok ezen túllépni. Csak ha jó messzire elköltözok innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!