24-25 éves lányok, nők! Nektek milyen az életetek, hogy álltok ezeken a területeken: tanulás (főiskola/egyetem), munka, nyelvvizsga, jogosítvány, sport, barát, lakás, autó?
Én sem értem mi a baj ebben.. Szoktam rá kíváncsi lenni én is, hogy ki miből hova jut, milyen segítséggel.
24 éves vagyok. Albérletben a lakom. Jogosítványom 6eve van, nyáron akarok venni egy kis autót, addig gyűjtök rá. Közalkalmazottként dolgozom. Nyelvtudásom sajnos minimális, ezt sajnálom, kamatoztatni kellene.
Most fogok végezni a mesteren, mellette dolgozom főállásban-részmunkaidőben, végig dolgoztam a tanulmányaim mellett, úgyhogy 6 év munkatapasztalatom van. Van 2 nyelvvizsgám, jogsim nincs (és evidensem kocsim se).
Ez egyébként nagyon meglátszik az életemen, hogy a tanulmányaimat és a munkát helyeztem előtérbe, mert a magánéletem siralmas, de újévi fogadalmam, hogy azt is összekapom.
Van egy örökölt lakásom, sportolni nem nagyon van időm, de ha épp érzek annyi erőt magamban nap végén el szoktam járni fitnessre.
Párkapcsolatom nincs, barátaim vannak, de mindenki szét van szórva a világban, el van a kis saját életével így ritkán találkozunk.
Egyetem/főiskola - nincs
munka - segélyen vagyok, munkát keresek
nyelvvizsga - nincs, angolul tudok pár szót
jogsi - nincs
sport - nem sportolok
barát - van
lakás - nincs, páromnál lakom
autó - a változatosság kedvéért az sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!