Az gáz ha jobban vágyom arra, hogy meglegyen a jogsim, mint a nyelvvizsgám?
Figyelt kérdés
2016. aug. 23. 21:22
1/4 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Van aki szeret vezetni. Én most vagyok végzős de már csinálom a hivatásost mert pár évig vezetni akarok.
4/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon-nagyon kevés ember kivételével mindenki szeret vezetni.
Ez olyan, mint pl. én matek tanár vagyok.
Nyilván az jár hozzám, akinek nem kedvence a matek, akinek nem megy, aki legszívesebben kifutna a világból, ha tanulnia kell.
De a szomszédom gépjármű oktató.
Hozzá sokkal több érdeklődő megy, van aki már korhatár előtt jönne a tanfolyamra, inkább lóg a suliból, hogy jöjjön gyakorlati órákra, egy héten többször is jönne vezetni, nem mondja le az órákat.
Kell részletezni?
Hozzám azért jönnek, mert amit utálnak meg kell hogy tanulják, a szomszédhoz meg azért mennek, mert már nagyon szeretnének önállóan vezetni.
Tehát nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!