Ó, a hajóskapitánynak vágyó vagyok.
Emellett szeretnék megtanulni nyelveket, és nagyon nagy vágyam, hogy körbeutazzam a világot. Hogy bálnákkal ússzak, lássam a Niagarát és az Északi fényt, ejtőernyőzzek, hegyet másszak.. Szeretnék gyönyörű dolgokat látni.
És eleve az, hogy a tengeren lehetek, a vízen.. Az az egyik legnagyobb ajándék lesz számomra.
Szeretnék majd építeni egy kicsi (olyasmi max. 3 személyes) vitorlást (a polinéziai emberek mintájára - sokakkal ellentétben engem ők inspirálnak, nem a vikingek).
És szeretnék kiadni egy könyvet (kalózokról), és majd vezetni fogok egy naplót..
És sikerülni fog minden.
Utolsó! Nagyon kedves mentalitásod van! :) Megkérdezhetem mennyi idős vagy?
Egyébként pedig váljon valóra minden álmod!
Van. Szeretnék kijutni az olimpiára,és ezért mindent meg is teszek :)
Aztán még egy jól fizető állás sem lenne hátrány,igaz barátok,örök szerelem és szerető család :)
Utolsó vagyok.
Nem is tudom hogyan felejthettem el ezeket:
Szeretnék megtanulni zongorázni
( szerintem egy gyönyörű hangszer)
És látni szeretném a világ/természet nagy csodáit és sok-sok országot :)
az hogy viszontszeressenek, és hogy férjhez menjek fiatalon és legyen 4 gyerekem. minden más megvan vagy nem fontos.
17 éves lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!