Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az életcélotok? Van?

Mi az életcélotok? Van?

Figyelt kérdés

2017. jan. 8. 11:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
többféle munkát kipróbálni, utazni, lakást szépíteni, esetleg nyelveket tanulni. szabadabbnak lenni, kevesebbet aggódni.
2017. jan. 8. 15:33
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Munkát találni, mert nem jó az, hogy cseszegetik az embert, hogy nem csinál semmit. A keresetemet pedig magamra költöm, nem megélni kell belőle. Én vagyok az antikrisztus.
2017. jan. 8. 16:00
 13/22 anonim válasza:
100%
Most a mini-életcélom az,hogy találkozhassak egy internetes barátnőmmel. Ezen kívül,mindig boldognak lenni.
2017. jan. 8. 16:32
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ó, a hajóskapitánynak vágyó vagyok.

Emellett szeretnék megtanulni nyelveket, és nagyon nagy vágyam, hogy körbeutazzam a világot. Hogy bálnákkal ússzak, lássam a Niagarát és az Északi fényt, ejtőernyőzzek, hegyet másszak.. Szeretnék gyönyörű dolgokat látni.

És eleve az, hogy a tengeren lehetek, a vízen.. Az az egyik legnagyobb ajándék lesz számomra.

Szeretnék majd építeni egy kicsi (olyasmi max. 3 személyes) vitorlást (a polinéziai emberek mintájára - sokakkal ellentétben engem ők inspirálnak, nem a vikingek).

És szeretnék kiadni egy könyvet (kalózokról), és majd vezetni fogok egy naplót..

És sikerülni fog minden.

2017. jan. 9. 16:15
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó! Nagyon kedves mentalitásod van! :) Megkérdezhetem mennyi idős vagy?

Egyébként pedig váljon valóra minden álmod!

2017. jan. 9. 19:55
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm szépen! Egy tizenhárom éves lány vagyok. Teljesüljenek a te (tegezhetlek?) álmaid is, és sok sikert kívánok neked az életben!
2017. jan. 9. 21:45
 17/22 A kérdező kommentje:
Hát te egy tök jó fej 13 éves lány vagy! Köszönöm a válaszokat.
2017. jan. 19. 18:38
 18/22 anonim válasza:

Van. Szeretnék kijutni az olimpiára,és ezért mindent meg is teszek :)

Aztán még egy jól fizető állás sem lenne hátrány,igaz barátok,örök szerelem és szerető család :)

2017. máj. 1. 20:41
 19/22 anonim válasza:

Utolsó vagyok.

Nem is tudom hogyan felejthettem el ezeket:

Szeretnék megtanulni zongorázni

( szerintem egy gyönyörű hangszer)

És látni szeretném a világ/természet nagy csodáit és sok-sok országot :)

2017. máj. 1. 20:50
 20/22 anonim válasza:

az hogy viszontszeressenek, és hogy férjhez menjek fiatalon és legyen 4 gyerekem. minden más megvan vagy nem fontos.

17 éves lány vagyok

2017. máj. 10. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!