Csak körülöttem vannak ennyire bunkó emberek, vagy velem van baj?
A tegnap elmentem bulizni az egyik haverommal, de annyira idegesített végig hogy nem lehet vele normálisan beszélgetni, mert állandóan mesélte a hülyeségeit, ha meg én mondtam valamit nem figyelt, belevágott és mondta a sajátját. Oké ezt még elviseltem. De ott volt egy másik haverom aki nagyon leitta magát, kiabált velem, meg mikor mentem haza láttam hogy balhézik, valakivel üvöltözik de már beszélni alig tudott annyira részeg volt. Most halt meg az anyja, tehát valamennyire még meg is értettem. Hajnalban küldtem neki egy szívecskét meg ezt a képet:
Egyébként ha valami baja van sokszor jön hozzám, gondoltam elküldöm. Amikor meghalt az anyja akkor is egyből nekem írt, hogy találkozzunk.
Erre most látom hogy azt írta hogy ,,hagyjál".
Nem írtam rá semmit... Nem érdekel.
A másik, hogy az este folyamán pont nem volt cigim és akivel voltam ő nem cigizik, annyira szarul éreztem magam hogy muszáj volt rágyújtanom, odamentem random egy csapathoz (3csaj meg 1 gyerek) és megkérdeztem hogy nem tudnak-e adni nekem egy szálat? A gyerek leordított hogy ő nem szeretet szolgálat, mondom oké vettem az adást, utána elmentem. Majd az egyik csaj adott közülük. Utána még elkezd kiabálni a gyerek hogy ő nem fog cigit osztogatni ilyen "csizmáskandúroknak". (hosszú szárú csizma volt rajtam, egyébként meg csaj vagyok.) Na hát ez elég szarul esett... Rég nem aláztak meg ennyire. Ha tőlem kérnek én mindig szívesen adok ha van, ha meg esetleg nincs, akkor sem ordítok meg alázom meg a másikat.
Nem értem miért ilyenek az emberek. Elhiszem hogy a pia kihozza az agresszív oldalukat, de erről kell szólnia a bulizásnak? Az ordítozásról, a verekedésről, a balhékról? Oda megyek azt látom hogy az egyik csaj sír, üvöltöznek egymással, az út közepén ordítoznak stb. Máshol is ez van?
Túl hosszú a szöveg, ezért nem olvasom el, így csak a felső kérdésedre válaszolnék.
Az emberek 80%-a mindig is egy bunkó, kétszínű féreg.
" Rég nem aláztak meg ennyire"
Nekem nem tűnik ez nagy alázásnak, kicsit érzékeny vagy.
Az első válaszolóval egyetértek. A sok agymosott szaron nem kell idegeskedni, vagy sírni, csak röhögni távolról (feltéve ha te nem vagy olyan mint ők.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!