Gáz, ha a macskámmal töltöttem a Szilvesztert?
Figyelt kérdés
Illetve még töltöm. Társasozunk, játszunk a labdájával, illetve jókat eszünk és beszélgetünk.2017. jan. 1. 01:01
2/19 anonim válasza:
Egy fokkal jobb, mintha magaddal társasoznál és beszélgetnél. Bár egy idő után ez is elég szórakoztató tud lenni, van ezzel kapcsolatos tapasztalatom.
4/19 Clay Morrow válasza:
Nem, jó társaság lehet ő is!
Nálunk a macskák inkább édesapámmal töltötték a Szilvesztert :)
5/19 anonim válasza:
Dehogy gáz. Valaki egyenesen irtózik a kötelező jellegű buliktól és pont az ellenkezőjét váltja ki belőle. Miért kéne ezen a napon minden embernek valami lebujban táncolni meg vedelni? Az év utolsó napja, mindenki úgy tölti, ahogy neki jól esik. Én 36 éves vagyok egy macskával és két gyerekkel, férjjel. 30 éves koromig reggelig roptam haverokkal valami őrült buliban, utána másnap egész nap fetrengtem. Ma voltak nálunk barátok gyerekekkel, 15-en dumálgattunk, játszottunk, iszogattunk, délután 3-tól este 10-ig, utána mindenki lelépett. Azóta pizsiben netezek, meg filmeket nézünk :)
6/19 anonim válasza:
Én meg az uttorentel töltöttem a szilvesztert. :D
8/19 anonim válasza:
Hogy lehet egy macskával társasozni szép öcsém?:D
és hogy beszélgettek? tán telepata vagy?:D
9/19 anonim válasza:
Én a win10-el szórakoztam önfeledten 😠😤BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO
Dögögöljenek ketté... :')
10/19 anonim válasza:
Dehogy gáz, jobb társaságot nem is választhattál volna.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!