Segítség! Van egy egér a szobámban, mit csináljak, hogy ne rettegjek?
Figyelt kérdés
Visszajöttem a szobámba és láttam a chipses zacskó mellett egy kisebb egeret. Iszonyatosan félek tőlük, és elkezdtem bepánikolni meg sírni. Gyorsan behoztam két macskát, ugye így nem jön elő az egér/eltakarodik?2016. dec. 31. 20:24
11/12 A kérdező kommentje:
Nem kapták el, vagyis nem tudom, hogy észrevették e egyáltalán. Egy percet sem tudtam aludni vagy bármi mást csinálni, úgyhogy jól elcseszte az az állat az újév első napját -_-
2017. jan. 1. 09:16
12/12 anonim válasza:
Nálam is volt egér. Éjszaka motoszkálást hallottam, és felvillant a telefonom, átszaladt rajta. Villanyt kapcsoltam és hát rohant a szekrény mögé.
Fúj.
A befőttes üveges trükkel sikerült elkapni, de párszor még telebogyózta az ágyam.
Szörnyű emlék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!