Van egy egér a szobámban, hogyan tudnám elfogni?
fogsz egy kemény karton lapot, meg egy befőtes üveget. szerze egy szem diót, óvatosan szét töröd, úgy hogy az egyik fele épp maradjon. kieszed belőle a diót. rárakod a befőttes üveget a karton lapra, a dióba teszel valami "erős szagú" finom ételt. a fél diót a tartalommal befelé fordítod és kitámasztod vele a befőttes üveget.
amikor az egér elkezdi enni a dió tartalmát kibillen a dió és az üveg ráesik az egérre. a karton lap azért kell alá, hogy azt felemelve kitudod vinni az egeret a szobából anélkül, hogy hozzá kellene érned.
Amúgy valószínűleg jön a hideg és azért vackolt be az egér
vagy fogsz egy ilyen mélyebb kerámia tálat és öntesz bele egykis olajat :D neki leegalábbis bevállt (az olaj használt volt már ahogy irja a leirásban
Köszönöm a válaszokat. Valószínűleg akkor az egérfogó mellett maradok, mert a ragasztóba nem akar belemenni. Diós ötletet szerintem előbb kipróbálom, mint a fogót. Kinyiffantani nem akarom, de azért mégse itt legyen már, ha már lakbért nem fizet!
5. - van itt 100 másik ház is, miért nem oda ment be akkor inkább...
Veszel egy élvefogó egér csapdát. Neten is lehet kapni, én ilyet próbáltam már és többször is bevált azonnal sikerült így megfognom.
Miért kellene szegényt megölni? :(( Ráadásul nem értem meg hogy lehet félni egy cuki kis egérkétől??
Most írtál hogy nem akarod kinyiffantani, akkor visszavonom azt amit írtam, örülök hogy nem akarod bántani.
Tényleg vegyél egy élvefogó csapdát, garantált a siker!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!