Egér a szobámban. Hogyan tüntessem el minél előbb?
Figyelt kérdés
Este már tettem ki mérget, 4db-ot, de reggelre mind eltűnt. Most kerestem a dögöt, de nincs sehol. Mit tehetnék még? Ma este is tegyek ki még mérget és esetleg egy egérfogót is? Macskát nem tarthatok, és elhiszem ,hogy jobban fél ő tőlem, mint én tőle, de akkor se szívjon velem egy levegőt :)2011. jún. 2. 16:38
1/9 anonim válasza:
Ha a méreg eltűnt, bizony megették. És haldokolnak. Az egérméreg belső vérzést okoz és így elég lassú, de biztos az egérke halála.
2/9 anonim válasza:
Hát ha a méreg eltűnt akkor az az egér valahol a bútorok alatt, a falban vagy valami egyéb eldugott helyen már megdöglött. Nem mérget kellett volna neki kitenni, hanem egérfogót. Tanulj az esetből és legközelebb ne mérgezz. A dögöt meg majd egy idő után szag alapján megtalálod.
3/9 anonim válasza:
A méreg az nem túl jó, sokszor immúnisak is rá. Ha meg elpusztulnak, és nincs meg a tetem, akkor hetegig ott bűzölődhet. Legjobb a ragasztó, beleragad, és csak ki kell szedni belőle, közeli erődbe vagy valahol elengedni, és nem is drága annyira..
4/9 A kérdező kommentje:
Most már utólag nem tudok mit csinálni. Anyukám mondta, hogy azt tegyem ki, ilyen ragasztó nincs is itthon, de egérfogó az van, majd este kiteszem, ha netalán egy egész família beköltözött...
2011. jún. 2. 16:46
5/9 anonim válasza:
Szerintem költözz el otthonról! :D
8/9 anonim válasza:
A legjobb egérfogó: Fogsz egy diót, félbetöröd, úgy hogy a héja rajta maradjon, de a belsejéhez hozzáférjen... Aztán fogsz egy befőttesüveget, és ráteszed a fél dióra, úgy hogy a fél dión álljon az üveg, szájjal lefele, a dió nyitott fele befele nézzen az üveg fele.. Így az egér az üveg alá megy hogy hozzáférjena dióhoz, de a hogy rágni kezdi meglöki és rácsapódik az üveg...
Ha megvan alácsúsztatsz egy lapot az üvegnek és mindenestől kiviszed. :)
9/9 anonim válasza:
retekes mocsok geeci zoofil állatkínzó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!