Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gaz hogy itthon vagyok megint?

Gaz hogy itthon vagyok megint?

Figyelt kérdés

4.-en maganjog vizsgam lesz es nagyon szarul allok es nagyon akarok jol teljesiteni es itthon maradtam tanulni. De olyan kis nyominak erzem magam mert ott kint durrogtatnak, szaktarsaim buliznak, legjobb baratnom bulizik, ismeroseim is es mindenki de en meg itthon vagyok es tanulok..

Nagyon nyomott vagyok emiatt. Most ez gaz? Igazabol este 10ig tervezem a tanulast aztan utana lerakom a konyvet.

Igazabol nem is lenne hova menni mert egyik baratnom messze lakik, a masik elment mashova unnepelni, egy fiu ismerosom beteg, szoval 10 utan sem tudnek elnezni sehova.

De megis szar. Van meg aki egyedul van?

20/L

2016. dec. 31. 18:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez a harmadik vagy negyedik év, hogy itthon vagyok. Igaz nem is vágyom már sehova. 23/f
2016. dec. 31. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!