Most, hogy itt a Szilveszter, aktuális a kérdés. Mi a jó a petárdába? Pláne amit tegnap láttam, hogy a család tolja a babakocsit és úgyis odaba***ák az útra. Személy szerint feleslegesnek tartom. Nem beszélve arról, hogy az állatok is félnek tőle.
Nálunk is, már napok óta elkezdték.
Nekem ugyan nincs kutyusom, de sok ismerősöm ilyenkor beviszi a házba a kutyusát,de még úgy is félnek..
Személy szerint annak aki petárdázik,az összes létező testnyílásába dugnék egy jó nagy csokorral és meggyújtanám valahol valami elhagyatott helyen azt hadd szóljon....
"Babonás kínai szokás szerint démonokat elűzi a robaj"
Busójárásnál, farsangkor pont ugyan ezt csinálják. Ricsajjal és maszkokkal ijesztik el a szellemeket. Nem hinném, hogy bármiféle közel lenne a kínai szokásokhoz ennek.
8-as vagyok.
Én meg szoktam túrázni, de az hogy szép a táj, élvezem az egészet, nem egy objektív dolog, egy olyan ember szemében, akiben nem vált ki pozitív érzelmeket, mindez nem jelent semmit. A szórakozás pontosan arról szól, hogy olyat teszünk, aminek objektív szempontok szerint nincs hasznossága, vagy nem a hasznossága miatt tesszük, mert élvezzük. És nincsen olyan objektív mérce sem, hogy melyik időtöltés értelmes vagy normális, és melyik nem. Kinek mi az ízlése. A petárdázásnál sem az a gond, hogy mi értelme, mert ha valakik csinálják szórakozásból, az azt jelenti, hogy valakik élvezik, tehát nincs létjogosultsága az értelmét kétségbe vonni, hanem ott a probléma, hogy adott esetben sérti az élni és élni hagyni elvet. Ugyanaz, mint hogy nem megyünk be olyan helyre túrázni, ami védettsége miatt nem látogatható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!