Aki nem szokott Sziveszterezni menni az mit szokott csinálni?
Figyelt kérdés
2016. dec. 30. 13:33
1/7 anonim válasza:
Szilveszter az egyetlen nap, amikor már 21 óra körül alszok.
Különben, éjfél, egy óra mikorra ágyba szoktam kerülni.
2/7 anonim válasza:
én átgondolom az évet :) kicsit iszogatok itthon, egyébként a család itthon maradó felével töltöm. összeírom mit szeretnék jövőre elérni, és mit kéne tenni érte. összeírom mire van még szükségem, és filmezve, animét nézve töltöm az estét :)
18/F
3/7 anonim válasza:
Otthon vagyunk a családdal. Olvasok, kicsit játszunk is majd, eszünk, filmet nézünk, aztán éjfélkor koccintunk és irány aludni. Sose voltam bulizós, a szilveszteri "kötelező" jókedvet meg rühellem:).
5/7 Clay Morrow válasza:
Zabálok, piálgatok egy kicsit, közben kockulok, neten böngészek, akár filmet vagy animét nézek. Kimegyünk éjfél előtt tűzijátékot megnézni, majd koccintunk a családdal.
6/7 anonim válasza:
Én ugyan azt, mint bármely másik este. Semmi extra. Ahogy előttem is írták, utálom ezt a kötelező bulizást.
7/7 anonim válasza:
Olvasás, netezés rádiózás, beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!