Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Férfiak! Mi az ami taszít egy...

Férfiak! Mi az ami taszít egy nőben?

Figyelt kérdés

Leírnátok? Külsőleg,belsőleg?

És kort is írjatok légyszi :)

2016. dec. 12. 16:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A nők többsége van a lélekre. Anyagias, k.
2016. dec. 12. 23:53
 12/19 anonim ***** válasza:
*VAK a lélekre.
2016. dec. 12. 23:54
 13/19 anonim ***** válasza:

Külső: kövérség.

Belső: közönségesség.

Ezek taszítanak leginkább, de lehetne még sorolni.

38F

2016. dec. 13. 13:47
 14/19 anonim ***** válasza:

* Vak a lélekre. De hogy legyen még némi felsorolás:

- Belsőre ami taszít engem a legtöbb nőben:

Tehát egyfelől a túlzott anyagiasságuk.

Valamint, hogy a legtöbb nő vak a lélekre. Érzelem centrikusak bár, de felszínes az érzelemviláguk.

Ami eléggé kiábrándító és sajnos szintén tömeges a nők körében: a szinte folyamatos mellébeszélés, hazudozás, önáltatás, önbecsapás, kaotikus lélek, következetlenség, igazságtalan hozzáállás, tippelgetés - ezek NEM a pozitív spontaneizmus ismérvei!

Önálló gondolkodásra képtelen, makacs, merev gondolatvilág. Mindez szintén sajnos tömeges női jelenség.

Tipikusan nőies negativizmus az utánzás, másolgatás - van, amikor hasznos, de többnyire káros hozzáállás; az intellektusa is kimerül szinte ennyiben a legtöbb nőnek, kreativitásuk tendál a nullához.

Amit a legtöbb nő kreatívnak hisz, az valójában mások által kitalált dolgok -ösztönösen, vagy tudatosan- következetes kombinálása csupán.

Más eset, amikor A SZÁNDÉK meg van valakiben arra, hogy önmagát adja, ami általa akaratlanul is eredeti lesz többségében az ember, de nyilván képtelenség 100% eredetit alkotni, és az nem is cél! Csupán mellékkövetkezmény az eredetiség mint alapvető jellemző, ilyen esetben.

A szándék a lényeg, és az önmaga adása mint szándék: az a cél, az alkotás során!

Ez, a férfiak egy nem elhanyagolható hányadára (10-30%-ára) jellemző, míg a nők maximum egy ezrelékére - de utóbbiakról meg ki szokott derülni, hogy férfias agyműködésük van...

- Külsőre ami zavar egy nőben:

Szinte csak az, ha torzsszülött, vagy ha túlzottan kövér. bár ezekről legalább nem tehetnek, akikre jellemző.

Ami még zavar engem külsőre egy nőben -és erről viszont tehetnek, és a legtöbbjükre jellemző-, hogy nem merik vállalni saját magukat, alapvetően ebből ered a testük átalakítgatása, meg a tévhitük, hogy nekik "el kell érni" átalakítgatásokkal, hogy tetsszen a férfiaknak...

Ellenben nekem sokkal jobban tetszik az a nő, aki NEM festi magát, nem aggat testékszereket magára (bár utóbbiból egy kevés határeset, amennyiben fából készült, esetleg műanyagból, de inkább ne legyen semmi ilyesmi rajta), még akkor is jobban tetszik egy ilyenektől mentes nő, ha csak átlagos a kinézete máskülönben.

Óriásit dob egy nő külsején, ha természetes, és NEM változtatja a testét mássá, mint ami. Engem eleve a ruha mint esztétikus többnyire zavar, bár előfordul, hogy tetszik adott ruhadarab, de nem rajongok értük. Számomra inkább csak praktikus értéke van, pl h ne fázzunk.

Járok nyaranta nudizni, imádom, mert természetes és egészséges állapot.

Nekem a pucér gyermek- és felnőtt testek tetszenek, mert természetesek és családiasak, közvetlenek, nyitottak, lelkileg is. Nem annyira a "csini póló" és társai.

Annyi esetleg oké, hogy szexuálisan izgató a hiányos ruhadarab számomra a nőkön, tehát pl a téli öltözék NEM izgató számomra, de általában a pucérság SEM izgat engem különösebben, csak ha kanos vagyok éppen. Hanem a lenge öltözék, felnőtt nőkön, ami fel tud izgatni engem.

Kivétel erősíti a szabályt, de ritkák a kivételek, és igencsak indokoltnak kell lennie, pl műtéti heg, vagy öregségi ránc ENYHE kozmetikázása.

2016. dec. 13. 22:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Apropó, és 30+F vagyok.
2016. dec. 13. 22:34
 16/19 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=3_8WKUFV3pI

Elég jól összefoglalja, külsőt-belsőt is.

2016. dec. 13. 22:48
 17/19 anonim válasza:

Ez mind szep es jo, amiket leirtatok:)

Csak az a baj hogy ennek meg is kell felelni:)

Es ez az ami nem annyira konnyu mint amilyennek latszik

2016. dec. 15. 19:55
 18/19 anonim ***** válasza:
jó videó
2016. dec. 18. 06:52
 19/19 anonim ***** válasza:
#17: Mire gondolsz, miben kell megfelelni? :)
2016. dec. 18. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!