Hogy lehet "megtanulni" a budapesti buszokat?
Figyelt kérdés
Nem is vagyok vidéki, Budapest melletti kisvárosban lakom, de itt minden busz körbemegy az egész városon, tehát akármelyik buszmegállóba állok, elvisz oda ahova akarok menni. Pesten meg ilyen 9E, 26B, 3432M buszok vannak, honnan tudom, hogy melyik honnan indul, meg merre kell menni, hogy lehet egyáltalán pesten tájékozódni basszus. :D Múltkor a hévpótlót alig találtam meg.
+1 Bp-n mitől függ, hogy egy busz elsőajtós-e?
2016. dec. 12. 15:37
11/14 anonim válasza:
Ha van bérleted vagy egyéb lehetőséged, akkor érdemes szabadidőben 1-1 járattal végigmenni, így rögzülnek a dolgok. Sokáig nekem ez volt a hobbim, de megérte.:)
12/14 anonim válasza:
Igazából hamar belejön az ember, egyszerre úgyis csak 3-4 járatot használ az ember. Aztán minél több helyre kell menni, annál több járatot ismersz meg.
Na meg tényleg ott van a BKK Futár, Bp menetrend, utóbbi offline is megy, vagy simán tervezhetsz utazást google mapsben is.
13/14 anonim válasza:
Nem tudom h Pesten is úgy működik-e, mint Londonban, de az eltévedés, hazaút biztossá tételére volt egy módszerem. Megtanultam melyek a város főbb pontjai, ahová általában megy busz mindenhonnan, pl.Trafalgar. Onnan meg megtanultam, hogy jutok el haza, vagy nálad, ha nem pesti vagy a vonathoz, távolsági buszhoz. Mondjuk menetrendem is volt, de ez egy extra védelem volt nekem, mert jártam úgy hogy elterelték javítás miatt az útvonalat, vagy lekéstem az utolsó metrót... és kinek merült le a telója? :D
14/14 anonim válasza:
Na meg a legvegso esetben, akar meg is kerdezhetsz valakit, nincs abban semmi :) en mindig mindenkinek szivesen segitek ha tudok, hogy merre mit talal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!