Danceer kérdése:
Parkourozni szeretnék megtanulni esetleg egy kissebb nagyobb bandához, csapathoz csapódni. Budapesti vagyok. Segítene nekem egy hozzáértő?
Figyelt kérdés
elég 1 ember is aki segítene megtanulni,edzeni.nagyon hálás lennék.:)2012. máj. 24. 19:30
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok__.. Ide leírtam a válaszomat. (5.-ik)
3/3 anonim válasza:
De ez igy veszéjes lesz h egyedűl netről tanulsz én màr 2-3 éve parkourozok de jobbára akrobatika vagyis szaltok xd meg ugy hogy parkour kőzbe mondjuk valahonnan kiugrok azt beleteszek egy hátraszaltot xd de jo neked hogy pesti vagyegyben szar is xd a pestiek azok balf szok ojan jol tolják irigyelem őket de oda nehéz lesz hozzàjuk bejutnod mert 3 métert precizelsz akor mondjàk rád hogy na ez a gyerek kezdö xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!