Parkourozni szeretnék elkezdni, többi lent?
Figyelt kérdés
Hello, 16 éves vagyok, és már több éve érdekel a parkour,szeretnék nekiállni de nemtudom hol kezdjem, adnátok pár tippet? ja és ne FREE RUNNHOZ! köszöntem!2012. febr. 20. 18:45
2/3 anonim válasza:
először is kezdj el edzeni...futni(+lábedzés),súlyzózni egyéb..kell egy alap testalkat és erős láb...ezeket tuti csináld mert tönkremegy a lábad...ha már kicsit erősebb lettél..ne hagyd abba az edzést..mellette kedz el a Parkour..!ó és ami még nagyon fontos...NE egyedül csináld!!!
3/3 anonim válasza:
Igaza van az elözönek a lábadra meg az izületeidre vigyázz nekem.elhiheted 3 tanitványom van x freenuring bol meg pkbol is kotanitottam öket mert az én mesterem 24 tanitvánnyal abbahagyta xd de elösször mindenképpen a roll t tanuld meg utánna ugorj le magas hejröl xd majd jöhetnek a szaltok az lesz a rosz előreszalto utánna oldalszalto aztán hátraszalto ebben a sorrendben tanuld meg mert az elöreszalto a legnehezebb nekem pl ugyeg hogy teljes nyujtott testel érkezek belöle xd de tényleg ne egyedül mert veszélyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!