Mi Nessaj igazi neve?
Figyelt kérdés
Tudja valaki Nessaj (youtuber) igazi nevét?2016. dec. 11. 21:51
11/16 anonim válasza:
#8-ra nem meleg. De te meleg vagy az biztos. Meg ha van csaja akkor, hogy lenne meleg. Akkor nem csaja lenne hanem pasija. Szerintem is találhatna egy másik csajt. Egyépként szerintem meg a legjobb videós. Több mint 300.000 ezer feliratkozója van
12/16 Csoxy,,456 válasza:
Ne gyúnyolódjatok rajtuk. Az meg már Nessaj döntése, hogy kit választ barátnőjének. Köszönö a lehetőséget és hogy megtudtam kedvenc videósom nevét!😀
13/16 MalomN válasza:
Mivan, cerelmesek vagyok Neszibácsiba? Már miért keresne másikat ha neki megfelel?
15/16 anonim válasza:
Pusztai Tomika, a csaja meg az inasa
16/16 anonim válasza:
Nessaj igazi neve Pusztai Tamás. #8- miért nézed, ha ilyeneket gondolsz róla? nyugodtan letilthatod a yt-dről ha szúrja a szemed a mozzanataival. wgyik kedvenc youtuberen, a legidiótább ember akit ismerek csakis a legjobb értelemben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!