Vagdosók! Mi értelme, hogy összevagdossátok magatokat?
Értsétek meg, hogy a dohányzással szemben nincsenek elvárások, aki rászokott, annak a szervezete fizikailag függ tőle. Más lesz a vérnyomása, más a keringése, más az emésztése, más a hormonműködés.
Innen csak akaraterő kérdése, hogy a fizikai elvonást ki/hogy, milyen tünetekkel képes átélni, és a szervezete működése mikorra normalizálódik. Nem keverendő a mentális függőséggel, tehát nem jó példa!
Miért hiszi azt mindenki, hogy ezzel megoldódnak a problémák???
Örök életre megmarad a heg, és ettől nem lesz jobb.
Rákos vagyok, kezdjem el vagdosni magam?
Szeretetéhes vagdosók! Jól gondoljátok végig, hogy vannak sokkal rosszabb dolgok is az életben, mint amiért felmarcangoljátok a bőrötöket.
Nézzetek szembe a gonddal, ha nem mertek és csak vagdostok, gyáván fogtok meghalni, a kádban fekve, véres vízben.
"Nézzetek szembe a gonddal"
Nekem semmi gondom nem volt. Nem volt semmi okom rá. Néha mégis elkezdett a lelkem fájni, és minden gondolatom sötét lett. Mint amikor a mesében az ember felett van egy felhő, és csak rá esik az eső.
Állandóan szorongtam a semmi miatt. Szerettek a szüleim, senki nem bántott, voltak barátaim, jól tanultam. Csak állandóan úgy éreztem, másnap érettségi és semmit nem tanultam. Folyamatosan öklömnyire zsugorodott a gyomrom.
Amikor megvágtam magam, ez elmúlt. Nem izgultam. Nem szorongtam. Arra gondoltam, hogy így érzi magát egy normális ember. Milyen jó lehet mindennap gyomorgörcs nélkül.
És nem akartam meghalni. Egy sima borotvával nem tudsz mélyre vágni, és előtte mindent lefertőtlenítettem. Nem akartam szepszist vagy akármit. Élni akartam. Azért csináltam, mert nem akartam meghalni, mert élni akartam. Ha nem csináltam volna, feladtam volna az életemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!