Egy nőnek 27 évesen új életet kezdeni már túl késő?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok. Egy éve végeztem az egyetemen, azóta munkát keresek. Egyedülálló vagyok, nincs barátom, ezért rendkívül fontos szempont volt a fizetés, és ahova felvettek volna, ott sehol nem ajánlottak többet bruttó 129 ezernél. Ennyiből meg nem tudtam volna albérletet fizetni egyedül (nem lakást, egyetlen szobát sem!, úgy elszálltak az albérleti díjak) A szüleim egy iciripiciri kisvárosban élnek, és semmiképp sem szerettem volna visszaköltözni hozzájuk, mert az egyetem alatt nagyon megszerettem a nagyvárosi életet. Így hát egy éven át folyamatosan kerestem az állásokat, de mivel nem jó a nyelvtudásom és szarul választottam pályát, így hiába a mesterdiploma... Tapasztalat és nyelvtudás hiányában nem kellettem sehova... Most munkát ajánlottak a szülővárosomban (inkább falunak mondanám...), és hát egy tisztességes, diplomás állás, így elfogadtam. És mellette újra tanulok valami hasznosat. Na és az van, hogy szerezni szeretnék tapasztalatot, meg befejezni az új sulit és angolozni, aztán dobbantani innen. De addig kisváros lévén, itt igen csekély rá az esély, hogy párt találok... Egy nőnek 27 évesen új életet kezdeni túl késő már? Vagy van még lehetőség ennyi idősen is párt találni?
Én azt csinálnám a helyedben, hogy melóznék ott fél vagy egy évig, gyűjtögetnék és visszamennék a fővárosba.
2016. dec. 8. 09:40
13/17 A kérdező kommentje:
09:40-es! Kb ez a terv :) Mondjuk én másfél-egy évet tűztem ki célul, mert az már azért olyan tapasztalat, ami számít egy álláspályázatnál, meg addigra meglesz az új diploma is, és félre tenni is tudok a költözésre.
Ezt meg úgy mindenkinek: Nem is a karrier miatt félek, 40 évesen is simán lehet váltani, én is így gondolom. Egyedül a párválasztást tartom neccesnek, mert senki nem akar 25 év feletti nőt, mindenkinek a fiatalabbak kellenek. Meg rendkívül aggasztó, hogy már a velem egyidős barátaim esküvőire járok :( Nekem meg még másfél évig barátom sem lesz, nemhogy esküvőm...
2016. dec. 8. 10:59
14/17 anonim válasza:
Jó, azért azt ne mondd nekem, hogy most másfél évig csak munka és semmi ismerkedés... Ez is egy olyan dolog, amiről te tehetsz, te alakítod, te kovácsolod. Ha akarod lesz pasid, ha nem, nem.
2016. dec. 8. 11:09
15/17 anonim válasza:
Általánositasz. Az általánosítás pedig szinte mindig lebeszél arról, amit szeretnénk. Igy saját magadat beszéled le a vágyaidról és rosszabb vagy magadhoz mint az egész rokonság együttvéve. Ők csak azt mondják amit Te gondolsz. Ha akkor, mikor ezekről beszélnek a szemükbe nevetnél vagy vonnál egyet a válladon és elengednéd a füled mellett akkor egy idő után ők is abbahagynák.
41 évesen, 6 éve találtam meg az igazit. 4 évig nem volt előtte senkim, mert nem akartam. Mindenki hülyének nézett.
Akard teljes szivből, lélekből. Tegyél érte lelkesedéssel. Mindenre ez a kettő vonatkozik az életben.
2016. dec. 8. 11:13
16/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: adtál egy kis reményt! :) Megpróbálom pozitívan nézni, és belekezdek a netes ismerkedésbe.
2016. dec. 8. 18:22
17/17 gago77 válasza:
Most kezdodik a legjobb korod majd, semmihez sincs keso!!! Az ami regen volt, mar nem ervenyes. Kulfoldon elek 10 eve, tudom mirol beszelek. 40 eves nok siman jol vannak, akad parjuk is. En most kezdtem uj eletet, 39F vok es 44 eves a baratnom es szuper jo! ;) Jo idoben vagy, ne aggodj!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!