Miért csinálhatja ezt az exem?
Figyelt kérdés
Lassan 8 hónapja vége az első kapcsolatomnak a volt barátommal,első szerelem volt mindkettőnk részéről.Sajnos én külföldön éltem tehát távakpcsolatban éltünk de mindig mentem havonta szinte több napra/hétre szóval szerintem ezzel nem sok baj volt,nem volt kibírhatatlan.Persze 16 évesen elég hülyeség volt de szerelmesek voltunk.(Mindkettőnk egymással veszítette el a szűzességét amiben én nem látom a bajt mert szerelemből csináltuk több hónap után) Mellesleg mar 2 eve ismerem,szóval mar kikoltozes elott ismertem es beszeltunk.2015 őszén jottunk ossze aztan 2016 tavaszan szakitott facebookon(!!ertem hogy kulfoldon voltam de ez akkor bunkosag) ,hogy mar egy hete beszel mas lannyal ,meg hogy o mar nem erzi azt ,az utobbi idokben teny hogy sokat veszekedtunk de en mar megbantam szerintem gyerekes es feltekeny voltam.Azt mondta elmult,aztan ra irtam arra a lanyra idegessegemben de semmi rosszat nem irtam csak emojikat.Aztan a volt baratom ezert letiltott mindenhonnan.Azt hittem belehalok nagyon rossz volt.Borzalmas volt mindennap.Aztan szulinapom napjan osszejottek.Ra ket hetre.Nem is ertem ennyi ido alatt hogy tudta magat tultenni mikor elvileg elete szerelme voltam ,nekem minimum 1-2 honap kellett.Aztan hat nyaron otthon voltam vegig,es olyanokat csinalt hogy elfutott elolem,meg nem szallt fel a buszra mert en is azzal mentem..xdd szerintem ez nagyon gyerekes es szanalmas.Aztan hát nekem kozben volt egy fiú aki megtetszett es mar regota ismertem de mindig csak baratok voltunk mikozben a volt baratommal voltam aki mellesleg utalta ezt a fiut mert hasarol kuldott nekem kepet meg ilyenek de nekem akkor nem is tetszett mert csak baratok voltunk es nem is akart belerontani a kapcsolatunkba.Aztan igy nyaron vele tobb lett,es ezt megtudta a volt baratom is,meg nalam is aludt(persze csak alvas volt semmi tobb szerintem ezzel nincs baj) es ezt is tudta,aztan Augusztusban kozos kocsmában voltunk,es ott volt a volt baratom is aki folyton bamult meg elotte heten is mindig bamult mikozben ott volt az uj baratnoje,le nem vette rólam a szemét,meg leült ahhoz az asztalhoz ahol én ültem és a baratnője meg pont jött és szerintem összevesztek mert elmentek beszelgetni egybol xddd meg megtiltotta az exem a baratjanak hogy beszeljen velem..Aztan hat azzal a fiuval csokoloztunk mert szinte egyutt voltunk de megse,olyan se veled se nelkuled kapcsolat volt,es hát meglatta,de en nem azert csinaltam hogy feltekennye tegyem mert en mar reg tulleptem es az a fiu nagyon sokat segitett nekem,es nekem tetszett is ő.Aztan utana lattam volt baratom hogy rosszul erezte magat,de szerintem megerdemelte (nem is bosszúból csináltam) nem ertem mit hitt hogy majd eletem vegeig miatta sirok?.(igaz szakitaskor azt mondtam mindig fogom szeretni es minden este sirni fogok de ezt mar nem igy gondolom egyatalan) Es azota megallas nelkul r*b*ncoz,nem is ertem miert,mert sose csaltam meg mikor egyutt voltunk,mindenkitol azt hallom vissza hogy szid,meg mekkora k*rv*/r*b*nc vagyok.Aztan azzal a fiuval sajnos vege lett mindennek mert visszajottem kulfoldre es o neki igy nem megy,aztan van az exemnek egyik osztalytarsa akivel most osszel sokat talalkoztunk (eloszor nem is tudtam hogy osztqlytarsak azert talalkoztam vele mert kedvelem) es olyanokat mond neki mindig hallom vissza hogy azert talalkozok vele hogy feltekennye tegyem a volt baratomat (xdd mar reg tulleptem ) ,meg hogy jobb hogyha hagy mig belem nem szerelmesedik mert csak rossz lesz neki.Igen regen mas voltam,gyerekes meg feltekenykedo de engem az a szakitas megviselt es teljesen megvaltoztam mindenben szinte,de ok ezt nem tudjak.A lenyeg hogy 7 hónapja r*b*ncoz és szid mindenkinek,én pedig nem szoktam szidni mert tulleptem es ugy gondolom hogy szep volt,elso nagy szerelem es majd boldogan meselek rola a gyerekeimnek,semmit nem erzek iranta,semmi gyulolelet vagy szeretet egyszeruen tulleptem,legjobb baratjaval aki mellesleg mindig utalt/most is,együtt szidnak engem,nem is ertem miert foglalkoznak olyannal aki europa masik felen él,semmit nem csinálok de mindig hallok vissza valamit.Nem értem miert szid ha 1.ott az új baratnője akivel majus ota egyutt vannak 2.ő szakitott facebookon mert elvileg elmult amit erez (hogy mulhatott el 1hét alatt?xdd) 3.Azt mondta szakitaskor hogy gyonyoru lany vagyok es jobbat erdemlek es majd lesz valakim 4.Azt irtam neki szakitaskor hogy majd felallok es vegig nezi ahogy boldog leszek es azt mondta ennek orul xdddd Persze nem latom azt hogy orulne ennek.Most Oktoberben még olyanokat csinált hogy egyik haverja messengerebol akivel joba vagyok,levette a becenevet.(?)Ki csinál ilyet?xdddNem tartom magam r*b*ncnak meg k*rv*nak sem ,közelében sem állok,nem veszem magamra ezeket.Szoval velemenyek hogy miert csinalja ezt meg ennyi ido utan is ha elvileg nem érdekeli ?Bocsánat ha hosszú lett2016. dec. 2. 21:28
1/1 Someone Alone válasza:
Hát...Leírás alapján pedig összeillettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!