Milyen volt a 2006-os éved?
Figyelt kérdés
Hány éves voltál akkor és milyen szép, esetleg kevésbé jó emlékeid vannak?
Én 13 éves voltam akkor. Első buszos utazásunk akkor volt családilag Görögországba. 6-os és 7-es voltam ebben az évben.
2016. dec. 2. 20:46
1/16 anonim válasza:
Akkor 14 éves voltam, abban az évben kötötték be a netet. Menő volt a Honfoglaló és az MSN. Az év az elment...de mint mondtam a net az nagy szám volt akkoriban az életemben, főleg hogy már nem volt határ ismerkedni csajokkal az ország másik végéből sem.:D
3/16 anonim válasza:
38 éves voltam és abban az évben született a 3. gyermekem, egy lány.
4/16 anonim válasza:
Én 19 voltam, és nem igazán volt jó!
Állandóan sz.rul voltam, meg még egyéb dolgok.
5/16 anonim válasza:
Én 8 éves voltam, nem sok lényeges emlékem van.
6/16 anonim válasza:
17 voltam, abban az évben tettem le a jogsit és vásároltam meg az első autómat.
7/16 anonim válasza:
18 éves voltam, érettségiztem, ami nagyon jól sikerült, de közvetlen érettségi előtt 3 héttel halt meg a papám, szóval nem volt kellemes. Aztán felvettek azon a nyáron az egyetemre, ősztől toltam neki, amúgy elég jó év volt a halálát leszámítva.
8/16 anonim válasza:
25 éves voltam, csak arra emlékszem abból az évből ... semmire.
De azt tudom, mert idén mondták, hogy 2006-ban költöztek ide.
9/16 anonim válasza:
Akkor végeztem a főiskolán. Szakmai gyakorlat, diplomamunka, államvizsga.
Szeptember elején kezdtem az első munkahelyemen. Ősszel kimentem a tüntetésekre. Mozgalmas évem volt.
10/16 anonim válasza:
25 éves voltam. Abban az évben váltottam a második komolyabb munkahelyre. Akkor vettem életem első lakását is. Voltak azért érdekességek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!