Én azért kíváncsi leszek mikor lesz a tv-ben, hogy félpucér férfival reklámozzák a karácsonyi akciót?
És a Coca Cola - nak mi köze a karácsonyhoz?
(Az a k.öcs.ög gyerek énekel(?) a reklám alatt, az a nyomi hangú.
Amúgy, ha emlékeztek a dohányzást is az emberek szexualitását kihasználva csináltak kedvet hozzá. A nagyim idejében csak az örömlányok dohányoztak.
Egy ilyen reklám maradt meg bennem. Egy férfi bikára ül és nagyon férfi, mert a bika nem bírja ledobni. (Marboro reklám volt)
Akit bővebben érdekel a kérdező kérdése, mert igaza van. A nőket és a férfiakat lealacsonyítják ezzel.
Ezt a könyvet ajánlom, idén született.
Dr. Vigh. Dániel - Prokekció
Minden magyar embernek ajánlom borzasztó tanulságos.
Dr. Vigh Dániel - Projekció
2016 Budapest
Producer: EXP Systems LLC (Www.exp-systems.com)
Pages:47 page(s)
Size:1,13 MB
Miért csak magyaroknak? Magyarkodós könyv?
(Az én nagyim 35-ben született és fiatalon is dohányzott. Nem volt prosti, de emlékszem, mondta, hogy bal kézzel kell fogni a cigit, hogy ha kézcsókra nyújtod a jobb kezed, ne legyen cigiszagú.)
Miért vennék vissza? Nekem is megvan a magam véleménye róla! Mégis mit képzelsz te?!
Vegyél vissza te, mi vagy te főfelügyelő?
Van véleményem, és lesz is, ha tetszik ez neked, ha nem!
Egy fehérnemű márkát fehérneműs nővel reklámoznak?! Úristen, hát ez tényleg felháborító! Mi lesz velünk így? Legközelebb a betét reklámokban meg betéteket fognak mutogatni! Ja nem... már most is mutatják.... Ó neee... Hát milyen világban élünk!? :(((
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!