Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Karácsonyi húzás lesz biztos...

Karácsonyi húzás lesz biztos fiút fogok húzni mit veyek neki? 1500Ft értékig lehet .

Figyelt kérdés

2016. szept. 17. 22:10
 1/6 Inessential ***** válasza:
91%

Mi a fasz?

Szeptember van

2016. szept. 17. 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:
32%
Csokit rohadjak meg.
2016. szept. 17. 23:38
 3/6 anonim válasza:
ez valóban érdekes,hogy már most húztok,de én azt ajánlom,hogy ha ismered, ha nem próbálj meg úgymod "hallgatózni",hogy miket szeret, mert ha odamész hozzá és elkezdesz kérdezgetni,hogy mit szeretsz stb az elég fura lenne. vagy: férfi parfüm/dezodor, csoki, gyertya, valamilyen cd/dvd
2016. szept. 18. 00:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Gyűjteni kell, bzmg. Hétvégente nem baj, hogy elmegy egy 20as málnásfröccsre, de a kariaji az szent dolog.

Óvszert vegyél neki, és akkor a fiú is fog húzni.

2016. szept. 18. 06:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy sok családnak ez is sok pénz, de értelmes dolgot csokin kívül elég nehéz dolog találni 1500 alatt, főleg olyasvkinek, akit nem ismersz. Vagy ha már 18+ vagytok, akkor pia. Mert most mondhatom, hogy pl. írószert / füzetet, de ahhoz ismerni kéne az ízlését. Kiegészítő - férfirészlegen 1500 alatt már tényleg a legalja van. Mozijegy még talán kijön ennyiből, de abból párosával illik adni. Könyvet sem lehet ennyiért találni.
2016. szept. 19. 16:57
 6/6 anonim válasza:

Szerintem kicsit kutass utána, mit szeret? , Mi a kedvenc állat?, stb.

Ha pedig végképp nincs más, akkor adj neki édességet( lehetőleg amit szeret).

2016. dec. 12. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!