Én azért kíváncsi leszek mikor lesz a tv-ben, hogy félpucér férfival reklámozzák a karácsonyi akciót?
"Én annyit írtam, hogy a reklámban nincs helye a karácsonyt összevonni a szex-szel!"
Miért ne lenne helye? Ki mondja meg, hogy minek van helye? Keresztényeken kívül kinek és mi köze van a karácsonyhoz? És azt ugye tudod, hogy az egész ünnep egy hűtlenségen és egy hazugságon alapul? :D
Szia!
Én értem, miről írsz és egyet is értek vele.
Nem vagyok feminista meg ilyesmi, de engem is zavar, hogy rengeteg terméket úgy próbálnak eladni, hogy valami félpucér r*ibi reklámozza.
Amúgy szerintem sokan már valóban immunisak erre, mert sajnos mindenhonnan ez ömlik.
Kérdező, miattad néznek hülyének minket.
Igen, szerintem is megalázó, mikor minden hülyeséget pucér nővel adnak el.
DE!!!
Megtaláltad az egyetlen dolgot, a fehérnemű reklámot, ahol helye van a fehérneműs Irina Shayk-nak. (Mert neve is van.)
Most épp karácsony van. Ennyi. Nem a karácsonyt árulják, hanem a melltartót. Ezért nem értem, hogy pont a fehérneműreklámon akadtál ki...
Köszönöm kedves utolsó, hogy végre valaki érti és felfogja miről is beszélek..
Akkor nem vagyok egyedül. Van még remény normális emberekre. Ha kevés is, de van.
A többiek már immunisak és nem is értik az egészet. El van qrvulva ez a világ. Ez az igazság.
De van itt olyan is, aki személyes támadásnak vélte és kiforgatta, mondván miért ne szexelhetne karácsonykor? Nagy az Isten állatkertje.
De akkor ezzel nem vagyok egyedül utolsó. És nem, nem ez a legnagyobb problémám, csak kicsit gusztustalannak tartom összevonni a karácsonnyal és ha kell, ha nem ömlenek a pucér nők és ezzel le vannak alacsonyítva. Árucikkek, amihez ők asszisztálnak. Nem több egy eladható terméknél. És ez rossz!
"Köszönöm kedves utolsó, hogy végre valaki érti és felfogja miről is beszélek..
Akkor nem vagyok egyedül. Van még remény normális emberekre. Ha kevés is, de van.
A többiek már immunisak és nem is értik az egészet. El van qrvulva ez a világ. Ez az igazság. "
Imádom, amikor valaki azt képzeli, hogy ha valaki máshogy reagál egy dologra, akkor nem fogja fel a jelentését, nem érti és nem normális. Vicces nézni, ahogy az ilyen emberek teljesen lejáratják magukat.
Nekem is fura hogy szinte minden terméket fél pucér nőkkel reklámoznak... Sajt dobozán is fél pucér,bikinis nőt láttam nem rég...Nem zavar,csak fura...
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!