Egyik jóbarátom hisztis csaja rámmordult. Hogyan kezeljem ezt a helyzetet?
Szóval:
Van egy jóbarátom, akivel kiegyensúlyozott jó kapcsolatom van, es van az ő barátnője aki egy idióta hisztis csaj. Jellemző rá hogy kibeszél mindenkit a háta mögött.
Multkorában mondott egy eléggé gusztustalan dolgot egy másik jábarátomról amit én elmondtam neki, majd a fülébe jutott hogy ezt tettem. Emiatt azt mondta hogy utál és nem beszél velem többet, ami nem érdekel de az az érzésem összehord rólam mindenfélét a hátam mögött. Tipikus bosszúálló némber. Megjegyzem: rám is tett eleggé negatív megjegyzéseket a multban de nem szóltam róla, ő viszont most fel van háborodva.
Mivel a haverom barátnője ezért nem tudom mit lépjek.
Megj: a jábarótom tud a dologról, velem semmi baja, ugyanolyan baráti a kapcsolatunk mint előtte.
Mit tehetnék hogy mentsem a helyzetet?
Erről ez jutott eszembe: "A nők jönnek-mennek, de a férfibarátság örök!"
Én a helyedbe nem foglalkoznék vele, beszéljen amit akar, elég szánalmas egyébként, te pedig a barátoddal azért néha tartsatok pasis napokat/estéket, hogy ne hidegüljön el tőled. Ha pedig a barátnője telebeszélheti a fejét, és ez miatt aggódsz, akkor nem kár a haverodért, mert akkor nem ismer eléggé, és a fáradtságt sem veszi, hogy tőled megkérdezze a dolgot... Szóval kár aggódni. :)
semmit.
ha a legkisebb mentegetőzést,vagy reakció kiváltást érzékeli benned a csaj,akkor tudja,hogy hatással tud lenni rád,így lesz fogása.
de ha magasról teszel rá és nem mentegetőzöl,akkor nincs fogás.
pl mondhatnád ezt neki-
-azt mondok amit akarok én döntöm el nem te.-
meg eleve az oroszlánt hol érdekli az,hogy mit csiripelnek a háta mögött a verebek?
Az a baj a barátom nem fog tudni érdemben beleszólni mert papucs.
Viszont a csaj mindíg lesüti a szemét amint szemkontaktusba kerülünk. Én nem.
Ez számomra egyertelműsíti hogy egy hazug idióta liba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!