Ha az időutazás lehetséges lenne, és csak egy oda-vissza út férne bele, akkor a múltba, vagy a jövőbe mennétek? Valamint ha csak egy dolgot nézhetnétek meg a saját múltatokból VAGY jövőtökből, mi lenne az?
Mindig is kíváncsi voltam arra, hogy mit hoz a jövő. Szívesen megnézném, de nem minden apró részletét, nagyobb vonalakban elég lenne a betekintés.
A múlt elmúlt, annak már mindegy.
Akkor leírom még egyszer, hogy a kérdésem mindentől FÜGGETLEN. Tudom, hogy nem lehetséfes. Nem azt kérdeztem, hogy ha majd lehetséges lesz az időutazás, akkor hova mennétek, hanem azt, hogy ha lehetséges LENNE az időutazás stb... Nem tudom hogy mondjam még.
Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat.
Úgy nézem, hogy veszett fejsze nyele vagy kérdező. Aki azt mondja, hogy nem értelmes a kérdésed, nem azért mondja, mert most nincs időutazás, és majd ha lesz, értelmessé válik a kérdés is.
Nem. A kérdésed most is, a múltban is, meg a jövőben is értelmetlen lesz, így nehéz olyan elvi síkra kerülni, amelyen értelmesen elvonatkoztatsz. Az értelmet az adja, hogy a "most" tulajdonságait húzod rá.
Nem a kérdező a veszett fejsze, hanem ti, ahogy próbáltok okosnak tűnni a szarrágással.
Egyébként a múltba elmennék megnézni mi igaz a vallások által hirdetett dolgokból. A jövőbe meg szintén lottószámokért mennék, aztán kutatásra fordítanám a pénzt.
Te azt hiszed, ha azokat a lottószámokat megjátszottad volna (mindegy, hogy utólag), akkor majd ugyanazokat húzzák ki?
Igazi sekélyes :D
Nagy karrier, hogy valakinek a lottósorsolás jusson eszébe az időutazásról. Csoki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!