Akik itt ajánlgatják, sokaknak akiknek rossz a sorsuk a szüleikkel, hogy amint elmúltak 18 évesek, költözzenek el otthonról szerintetek hogyan tegyék?
Kezdj el gyűjtögetni, és amint lehet, vállalj diákmelót tedd számlára a pénzt -, és dobbants.
Nem kell egyedül lakást fenntartanod, bérelj egy szobát, vagy menj el melósszálóra.
Tudod, aki akar valamit, az meg tudja oldani, csak egyszerűbb mástól várni a segítséget meg rinyálni.
Barátnőm nyáron segédápolóként dolgozott, aztán amint 18 lett elment teljes műszakba és szállóra, mert apja azzal a lendülettel kidobta.
Aki rossz csaladban no fel az nem 18 evesen jon ra.
Taknyos gyerekkent tudtam hogy sajat hazban szeretnek elni. 18 evesen mentem kulfoldre, 20 evesen sajat hazam volt videken. Aki tenyleg akar, az tud is!
1es vagyok.
Igen,pl mellettünk levő cégnél ingyen van a munkásszálló. Annyira nincs munkásuk hogy toboroznak országszerte. Munkásszállorol naponta hozzak be az embereket dolgozni,2 nap 12 órában 3 nap pihi utána 2 nap éjjel 12 óra melo. Nem fizet tul sokat de arra pont jo h összerakd egy albi árát és jobb melo után nézz.
érettségizz le és keress olyan munkát a Dunántúlon,ahol biztosítják a szállást és a napi 2-3 étkezést. egyre több ilyen van, valamivel meg kell fogni az embereket,hogy ne menjenek külföldre.
emellett gyűjtögess pénzt és próbálj tovább lépni, más melót keresni és suliba is beiratkozni.
sokan szereznek szakmát/diplomát önerőből. nehezebb, de lehetséges.
csak nyilván így 1-2 évet csúszik a dolog,hogy tudjál félretenni,kicsit talpra állni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!