Hol tudnék ázsiai lányokat megismerni?
Figyelt kérdés
Szeretnék àzsiai arcú lànyokat megismerni!Hol lehetne? 21 éves vagyok!2016. nov. 23. 19:10
2/8 anonim válasza:
A kínai gyorsétkezdék a Plázákban.
4/8 anonim válasza:
Agyilag viszont 10-nek tűnsz, úgy meg bármilyen emberrel nehéz ismerkedni, de sok sikert.
5/8 anonim válasza:
Úgy se fogsz nekem hinni,de leírom: A különböző kultúrák nem bírják egymást magánéleti szinten
Azaz,ha közös életet képzelnél el egy ázsiai lánnyal,akkor egy idő után biztosan akadnának súrlódások hogy melyikőtök kultúrája alapján éljetek
6/8 anonim válasza:
egy gyors kalandban persze én is benne lennék.Többségük valóban szép
7/8 anonim válasza:
Nem tudom mit vagytok úgy oda az ázsiai lányokért. Igen, mert a "kawaii" cukilányokat látjátok csak, de igazából a 99% igénytelen, nyávogós, csökött, "furcsa". Igen, rengeteg ázsiai lánnyal találkozom és használok közös helységeket, mint pl konyha, fürdő, wc napi szinten. Ki kell hogy ábrándítsalak titeket, a többség sajnos folyton kócos, püffedt arcú, úgy néznek ki mint akik most keltek, és kajamaradékot hagynak mindenfelé, büdöset főznek, odaégetnek, tonna számra használják az olajat, a koszt bezzeg otthagyják, a mosdókról nem is beszélve. A magyarok ezerszer kulturáltabban viselkednek, főleg az alapvető higénia szempontjából.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!