Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kollégisták, titeket mennyire...

Kollégisták, titeket mennyire érdekel az, hogy a szobatársatok amikor délutánonként lelép pár órára, akkor hova megy/mit csinál?

Figyelt kérdés

Egy szóval: Mennyire szoktatok kérdezősködni, ha a programot nem köti az orrotokra?

Egyetemi kollégiumról van szó, felnőtt emberekről. A szobatársamnak jellemző szokása az, hogy kérdezi hova megyek, meddig leszek, hol leszek, miért, stb..

2016. nov. 21. 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:
94%
Mondd meg, hogy magánügy. Nemes egyszerűséggel le kell szerezlni. Gondolom csajokat nem visz fel répázni a koliba?
2016. nov. 21. 12:04
 2/3 Metionin ***** válasza:
94%

Egyáltalán nem érdekel.

Én sem kötöm az orrára, magánügyem, hogy mikor hova megyek. Akkor szoktam szólni, ha éjszakára megyek dolgozni, hogy számítson rá, ha kora reggel hazaérek (bár extra halkan közlekedek, még senkinek nem tűnt fel amikor visszajöttem). Nekem is volt tavaly ilyen szobatársam, egyszerűen annyit mondtam, hogy "dolgom volt" és egy idő után leszokott a kérdezősködésről.

Mondd neki, hogy dolgod van, addig leszel, ameddig kedved van, miért, mert az jó. Egy idő után megunja, ha pedig nem, mondd meg, hogy bocs de ez a magánügyed, ne kérdezősködjön.

2016. nov. 21. 12:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Maximum a "mikor jössz vissza" érdekel. Az sem miatta, hanem hogy meddig lehetek magamban, mert akkor úgy készülök. Ha hosszabb időre megy el, akkor kicsit "szétesek" ha nem, akkor nem változtatok semmin.
2016. nov. 21. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!