Ti hogyan reagálnátok arra, ha a kollégista (egyetem) szobatársatok folyton kérdezgetné, hogy hová mentek?
Hsználd a szádat beszédre.
"Figyelj Józsi, semmi közöd hozzá. Állandóan megkérdezed, mintha kb. az anyám lennél. Nem tartozik rád. Szevasz"
Én valami baromságot mondanék pl. gyilkolni vagy egy kicsit körbeutazom a Földet, tehenet fejni, űrsétálni, misét tartani, Tibi atyával pálinkát főzni...stb..annyi hülyeség van. Mondd azt ami először eszedbe jut..
Aztán köszönj el és csukd be magad után az ajtót. :D
Én legalábbis ezt tenném.:D
Nem hiszem el, ennyi töketlen ember van a kontinensen, aki nem képes a sarkára állni, és megvédeni a magánszféráját?
Ha jóban avgytok, meg kéne tudnotok beszélni. Ha nem vagytok, egy semmi közöd hozzá elég.
Kocsmába mentem holnap kelet felől érkezem reggel 8 órakor. Kész vége ennyi.
Mai fiatalok nem tudnak megoldani egy problémát,pár év és a 20 éves kis gyerek anyucival megy el a postára mert nem tud befizetni egy csekket...
4 évesen magamnak kellet reggelente virslit főzni mert az anyám nem foglalkozott velem,még se sírt a pofám hogy mit hogy csináljak.
19/F
Visszakérdeznék:
Elmenetelkor:
-Ku.rvázni, jössz?
Megérkezéskor:
-Ku.rvázni, Te is akartál jönni?
3-4 után már biztos nem fog kíváncsiskodni. Megharagudni sem haragudhatna meg, hiszen hívod őt is, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!