Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egyetem + buli, ezt hogy...

Egyetem + buli, ezt hogy lehetne megoldani?

Figyelt kérdés
Szóval most kezdem majd az egyetemet es szeptemberben lesz egy buli egy szorakozohelyen amire el szeretnék menni mert jo alkalom lenne ismerkedni meg tele lesz szaktársakkal, más egyetemekről is, de ami a lényeg hogy ez hétköznap lesz, másnap pedig tanitás van. Mit tegyek? Kialvatlanul sok értelme nincs bemenni, viszont lemaradni se akarok.
2015. aug. 26. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát akkor vagy nem alszol előtte egyáltaln, vagy addigra megszokod az egyetemi életet és vagy bemész kialvatlanul vagy nem mész be. De nem tudom milyen szakra vettek fel, de tuti, hogy fogsz bejárni kialvatlanul is jobb ha megbarátkozol a gondolattal :D
2015. aug. 26. 17:22
 2/3 anonim válasza:
Ha egyetemes vagy már felnott is vagy.Neked kell donteni.
2015. aug. 26. 17:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetemi bulik általában hétközbe vannak szóval vagy bulizol tanulás mellett vagy csak tanulsz
2015. aug. 26. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!