Ti is bevezetnétek az Anomália női nevet?
Figyelt kérdés
2016. nov. 19. 20:18
31/41 anonim válasza:
Én tizen valahány éves koromig azt hittem hogy az Eutanázia egy női név. Halál komolyan. Akkoriban lehet erről is elhiszem hogy lánynév.
Amúgy meg a sok Dzsesszika, Dzsenifer, Dzsindzsör, Roxána, Sztefani, Zsaklin, meg egyéb borzalmak mellett ez már nem is olyan gáz, komolyan mondom.
32/41 anonim válasza:
Persze hogyne! Az Orália, Anália, Szomália, Malária, Skandinávia is tök jó nevek.
33/41 anonim válasza:
Elégedj meg azzal, kérdező, hogy van Amália név.
Ilyen alapon be lehetne vezetni a Szilva nevet is, hogy ne legyen olyan uncsi, mint a Szilvia, meg a Béka nevet is, ha unnád a Rékát, meg az Eutanáziát, ha túl egyszerűnek találnád az Anasztáziát.
Szóval, azzal elégedj meg, ami van!
34/41 anonim válasza:
Szerontem aznap Alien szép név lenne.
35/41 anonim válasza:
Miért lett ez a kérdés újból fontos számodra 6ev után?
36/41 A kérdező kommentje:
Ezt időről időre mindig kiemelném, mert mindig aktuális a kérdés, és érdekel, hogyan változik az emberek véleménye. Azt sajnos nem tudom, hogy csak saját gyerek megadása kapcsán fordulhatnék-e az illetékes akadémiai bizottsághoz, hogy engedélyezze ezt a nevet, vagy általánosságban, gyerek nélkül is. Ha biztosan tudnám, hogy gyerek nélkül is lehet, akkor felkérném őket, hogy véleményezzék ezt a nevet. (Nem tervezek gyereket a következő 120 évben, de jó lenne tudni, hogy mit gondol a bizottság erről a névről.)
2022. márc. 5. 23:41
37/41 anonim válasza:
Anomália. Majdnem úgy hagzik, mit az Annamária. Csak az utóbbi legalább normális név.
38/41 anonim válasza:
Hát ha nekem valaha lesz lányon tuti Lunának fogom nevezni.
Olyan szép :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!