Ti is bevezetnétek az Anomália női nevet?
Figyelt kérdés
2016. nov. 19. 20:18
12/41 Metionin válasza:
Nem, viszont egyszer tuti lesz egy ilyen elnevezésű macskám. Meg egy Placebo nevű is :D
Én azt vettem észre, hogy egy csomó kórokozónak kifejezetten szép, nőies hangzású neve van: Borrellia, Leishmania, Yersinia, Escherichia :D
13/41 anonim válasza:
Persze, hogy bevezetném!
És ha hármasikreim születnének, Anomália, Atípia és Embólia névre keresztelném őket.
A fiaim neve pedig Oligo Frédi, Kikala Pál és Utó Pista lenne.
14/41 Metionin válasza:
Nekem még a Pneumonia is tetszik :D
15/41 anonim válasza:
Szerintem ez azóta érik, mióta a Kandida anyakönyveztethető.
16/41 anonim válasza:
Cândida báróné A Kisasszony c. brazil örökbecsű karaktere egy gyönyörű színésznő játékában, ezt nézzük el nekik...
:)
17/41 anonim válasza:
Anomália a Lakatos vagy Rézműves, esetleg Pálnikás vezetéknevekhez illene legjobbab.
18/41 anonim válasza:
Az orvosok hasznàljàk bizonyos diagnozisoknàl.
De van màr betegség nöi névként pl a Kandida regisztralva.
19/41 anonim válasza:
Bevezetném, de csak akkor, ha az Ebola és a Korona is anyakönyvezhető lenne.
20/41 anonim válasza:
Inkább a Pîna nevett kellene felvenni a Magyarországon adható nevek közé. Magyarosan Pína vagy Pina is lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!