Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az gáz ha egy férfi szeretethi...

Az gáz ha egy férfi szeretethiányos?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert sokszor hallom hogy egy igazi férfi az kemény,az nem depresziós soha,stb.
2016. nov. 18. 11:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolod talán, hogy egy kemény, soha nem depressziós férfinek nincs szüksége a szeretetre?
2016. nov. 18. 11:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Minden élőlénynek szüksége van szeretetre és törődésre. Ez egyáltalán nem függ attól, hogy most valaki férfi vagy nő!
2016. nov. 18. 11:55
 3/6 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom. Én is szeretethiányos vagyok valamilyen szinten és férfi. Csak arra lettem volna kíváncsi akinek más a véleménye,hogy mivel indokolja.

Köszi a válaszokat!

2016. nov. 18. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:
43%

Gáz ha egy férfi szomjas?

:D

2016. nov. 18. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha egy társaságban szóba kerülnek ilyen jellegű témák, általában mindenki előadja azt, amit szerinte a többiek hallani akarnak. Pl. hogy nem gáz, nem hátrány, természetes.

De, ha megnézed a gyakorlatot, más a helyzet. Rengetegszer láttam, hogyha a pasi elgyengült, a barátnője nem tartotta olyan férfiasnak és ez elég látványosan kiütközött.

2016. nov. 19. 00:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem egy nőnél is lehet gáz a szeretethiány miatti nyávogás. Eleve különbség van aközött, hogy valaki egyszerűen kimutatja, hogy szeret, szeretget, aranyosan viselkedik kontra szeretethiányosan érzelgősen sajnáltatja magát. Legalábbis ez jött le nekem erről.

Az gáz, még egy nőnél is zavaró lehet.

2016. nov. 22. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!