Az gáz ha egy férfi szeretethiányos?
Én is így gondolom. Én is szeretethiányos vagyok valamilyen szinten és férfi. Csak arra lettem volna kíváncsi akinek más a véleménye,hogy mivel indokolja.
Köszi a válaszokat!
Ha egy társaságban szóba kerülnek ilyen jellegű témák, általában mindenki előadja azt, amit szerinte a többiek hallani akarnak. Pl. hogy nem gáz, nem hátrány, természetes.
De, ha megnézed a gyakorlatot, más a helyzet. Rengetegszer láttam, hogyha a pasi elgyengült, a barátnője nem tartotta olyan férfiasnak és ez elég látványosan kiütközött.
Szerintem egy nőnél is lehet gáz a szeretethiány miatti nyávogás. Eleve különbség van aközött, hogy valaki egyszerűen kimutatja, hogy szeret, szeretget, aranyosan viselkedik kontra szeretethiányosan érzelgősen sajnáltatja magát. Legalábbis ez jött le nekem erről.
Az gáz, még egy nőnél is zavaró lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!