Miért zavarja az embereket, hogy nekem csak vezetékes telefonom van?
Amikor a kollégáim vagy bárki elkérik a telefonszámomat, akkor csak néznek, hogy miért vezetékes telefonszámot mondok. Hát azért, mert nekem nincs mobiltelefonom, én csak úgy a levegőben nem vagyok elérhető, csak úgy ha van egy vezeték, amin keresztül közlekedhet a hívó üzenete felém.
Amúgy itthon két vezetékes telefonunk is van. Az egyik az enyém és a testvéremé, a másik a szüleimé.
20 éves vagyok. Internet hozzáféréssel egyébként rendelkezünk, de vezeték nélküli telekommunikációval nem.
Ha hozzám bejön állásinterjúra valaki a te korosztályodból, és azt mondja, hogy nincs jogsija, vagy nincs mobiltelefonja, akkor már küldöm is el :
- Jóember! A maga mentalitása leragadt a múlt században. Én meg itt a XXI. században próbálok vállalkozni, életrevaló munkatársakkal. Köszönöm a belém vetett bizalmát, hogy eljött, de nem magára van szükségem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!