Miért zavarja az embereket, hogy nekem csak vezetékes telefonom van?
Amikor a kollégáim vagy bárki elkérik a telefonszámomat, akkor csak néznek, hogy miért vezetékes telefonszámot mondok. Hát azért, mert nekem nincs mobiltelefonom, én csak úgy a levegőben nem vagyok elérhető, csak úgy ha van egy vezeték, amin keresztül közlekedhet a hívó üzenete felém.
Amúgy itthon két vezetékes telefonunk is van. Az egyik az enyém és a testvéremé, a másik a szüleimé.
20 éves vagyok. Internet hozzáféréssel egyébként rendelkezünk, de vezeték nélküli telekommunikációval nem.
Szerintem is valahol tök menő!
Nekem egy ezer éves kis Nokiám van,de néha az is sok.
Tök gyépé,amikor a sok függő le nem száll egész nap az okostelefonjáról.
Drót a fülében,aztán majd jól elüti valami mentő a zebrán a gyökér mobilzombit XD
Valószínűleg azért, mert bármelyik mobilszolgáltatónál a vezetékes hálózatba indított hívás percdíja a legdrágább.
Plusz azért, mert azon ugye csak akkor ér el, amikor otthon vagy és lehet olyan helyzet, amikor sürgősen el kéne érnie.
Egyébként értem az ódzkodásod, de ez akkor lenne korrekt, ha te is csak olyanokat hívnál, akiket elérsz vezetékesen.
Egy feltöltős kártyát telefonnal kihozol 5000 Ft-ból, és ha te nem hívsz senkit, akkor nincs több díja évi 3000-es feltöltésnél.
Egyáltalán vezetékes telefonod is minek van?!
Mi az, hogy egy vezetéken érnek el, akár a világ másik feléről is?
Csak a levél, a személyes találkozás és a lovasfutár vagy a galambposta elfogadható!Ha már különc vagy akkor csináld komolyan!
"csak úgy ha van egy vezeték, amin keresztül közlekedhet a hívó üzenete felém. "
"vezeték nélküli telekommunikáció"
Ezek a megfogalmazások... Atyaisten.
Nem gondolnám, hogy az zavarja az embereket, hogy nincs mobiltelefonod, hanem az, hogy az írásképed alapján igen esélyesen egy sznob liba vagy.
Egyébként a hívó fél üzenete az éterben is elközlekedik hozzád, nem kell hozzá vezeték. Mer' amúgy nem maga az üzenet közlekedik a kis lábacskáin.. Azt ugye tudod?
Hát én naponta 10-20-50 hívást bonyolítok munkától függően, és ha csak tehetem akkor a hívott fél mobilszámát hívom és nem a vezetékest.
Egyszerűen úgy vagyok vele, hogy mobilon az emberek 90%-a könnyebben elérhető, jobban észreveszi a hívást, visszahív, stb. Valahogy személytelenebbnek érzem az egészet vezetékesen.
Másrészt meg miért is csodálkozol? Manapság az emberek 99%-nak van mobiltelefonja, ilyen szempontból valahol vicces, hogy még neked áll feljebb.
Ráadásul van egy csomó eset, amikor jó ha azonnal elérnek. Mi is mindig telefonálunk ha megyünk kajálni, sokkal egyszerűbb összeszedni úgy 5-8 embert. Vagy ha valaki késik, vagy el kell valamit intézni,k akkor is azonnal elérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!