Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiú létemre szinte minden...

Fiú létemre szinte minden helyzetben elpirulok. Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlen, megkeseríti az életem. A legtöbb esetben a fejem vörös lesz, ha beszélnem kell valakivel, legyen az illető akár nő, akár férfi. Rendkívül zavaró! :( Van itt olyan valaki, aki ugyanilyen? Vagy esetleg régen ilyen volt, de mára valamilyen úton-módon leküzdötte?
2016. nov. 13. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy fiú létedre?
2016. nov. 13. 18:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Fiúknál ez nem gyakori. Főleg nem ilyen szinten.
2016. nov. 13. 19:09
 3/3 anonim ***** válasza:

én is nagyon pirulós vagyok, voltam. ezt a vegetatív idegrendszer csinálja, amire te tudatosan nem vagy képes hatni. ergó, sajna nem tudsz mit csinálni ellene. De- az évek alatt a sok gyakorlás-pl. én szakközépben még dadogtam is, meg pirultam állandóan ha olyan szituban voltam, viszont a főiskolán nagyon sokszor volt szóbeli vizsgám, meg előadásokat kellett tartanom, szóval magamat kellett ráerőltetnem a feladatra, az a titok, hogy ne sülj bele, hogy tényleg magabiztosan kell tudnod azt az anyagot és akkor úgy elő tudod magad adni. fősuli után meg a millió állásinterjú is segített ezt a szociális fóbiámat csökkenteni, emléxem még 25évesen nagyon be voltam tojva, most 33évesen kb. leszarom ha idegen emberrel kell beszélnem :)

most kb. azt teheted, hogy megtanulsz meditálni otthon és inkább viccesnek fogod fel ezeket az élethelyzeteket mint hogy cikinek, mert leginkább te érzed cikinek, leht más nem is tartja annak a szitut.

kicsit dolgozz a magabiztosságodon, biztos van amiben jó vagy, vagy találj egy hobbit ami miatt jobban érzed magad.

2016. nov. 13. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!