Fiúk, pár kérdésre válaszolnátok?
1. Milyen lányok jönnek be legjobban/legkevésbé? Mi a kizáró ok?
2. Mit néztek meg először egy lányon?
3. Mennyire szoktatok szemezgetni idegen, de szimpi lányokkal?
4. Ha valaki alacsony, izmos, de nem egy fitnessmodell alkat, akkor a haj szépsége mennyire kompenzálja a negatív külső tulajdonságokat?
5. Milyen haj tetszik nektek?
6. Zavar, ha megnéznek?
7. Mennyire baj, ha egy lánynak vastag a lába?
8. Ha valaki tetszik, akkor mennyire érdekel az, hogy hány barátja van, esetleg a haverjaid nincsenek oda érte, stb?
9. Odamentek idegenekhez?
10. Ha sokat sportol egy lány, és izmos, pár dologban jobb, mint a fiúk egy része, de ezt nem hangoztatja, az zavar?
11. Fontos a smink/szőrtelenítés (hol???), vagy ezzel csak a lányok szívatják magukat?
11. Ha valaki csak a férjével akar lefeküdni, ahhoz hogyan viszonyultok?
+1 Kort+nemet is írjatok lécci lécci!
Ennyi jutott most így eszembe, csak amolyan közvêleménykutatás céljából tettem fel a kérdést, örülnêk, ha minél többen válaszolnátok!:)
1.
Az őszinte, tartalmas lelkű. A második vonás még csak-csak előfordul, de alapvetően őszintével még nem találkoztam. A titkolózás nem gond, inkább a hazudozás, mellébeszélés. (Igen ritka eset, amikor indokolt.)
2.
A kisugárzás a legfontosabb, utána a szemei, majd az arca, majd egészében az alakja, utána segge. A többi csak ráadás. Bár nekem a csokifekete bőr NEM jön be, azt hozzáteszem; sem a duci alkat. Amúgy lehet egy picit gömbölyded, az nem baj. Legyen nőies; a sportos alkat nem jön be.
3.
Ha tehetem igen.
4.
Semennyire.
5.
Haj: végül is mindegy, de inkább az egyenes hosszú. A rövid se vészes, a kopasz viszont nem nőies. Színre még ennyire se érdekes, de inkább a fekete, barna.
6.
Ha megnéznek engem, zavar-e? Dehogy, örülök neki. Feltéve hogy punci van a lába között máskülönben.
7.
Se a túl vékony ,se a túl vastag láb nem nőies a szememben.
8.
Semennyire.
9.
Olykor igen, de eléggé csökött agyú helyen élek, nem tőlem életidegenek az e,berek, a nők is errefelé, javarészt. Zombik, alvajárók, felszínesek, anyagiasak, képmutatók, üres lelkűek, pszichésen agresszívek a nők is többségében, errefelé. Kis településen élek, a közelben sincs sokkal nagyobb.
10.
Végül is nem feltétlen gond, ha izmos, sportos, de nem egy tipikus női báj.
11.
Fontos, hogy NE legyen sminkje. Ha nagyon kevés dísz, festék stb van a nőneműn, az még nem zavar. De ideális ,ha természetes, semmi nincs rajta, csak saját maga. Lelkileg is jó, ha önmagát adja, és őszinte. Lehet titokzatos, titkolózó, de NE hazudjon. A festék is általában hazugság. Bár csúnya műtéti heget, öregkori rácot lehet kozmetikázni, határeset.
Lényegtelen a szőrtelenítés, kivéve, ha mellkason sok a szőr, és ha van bajsza, azért jobb, ha a nő borotválja ezeken a testtájakon önmagát. Máshol felesleges a szőrtelenítés, de nekem tetszik a csupasz bőrű nő, szóval miért ne...
12.
Maximum csak bókolok neki. Nem kell megcsalnia a férjét.
( 30+F )
1:kedves,aranyos,ösztönző,okos,figyelmes,nem hazudik.
nem jönbe:buta,bunkó,kötekedő,hisztis.
kizáró ok:macska és füvezés a lakásban.
2:arc,mellek,láb.
3:kedv függő.
4:a haj nem tud kompenzálni ennyire,fontos,hogy széplegyen de van ahová kevés.
5:a hosszú,egyenes vagy göndör.a színe fekete,vagy szőke. esetleg vörös.
6:aha.
7:nem baj,ha az izomtól vastag,ha a zsírtól akkor sem baj de...majd lefogyasztom.
8:eléggé,az nem jó feszültség van a társaságban.
9:különben hogy ismerném meg?
10:nem érdekel.mondjuk lehet,hogy én dicsekedék vele.
11:a smink csak akkor ha ragyája van,amugy inkább natur.
szőr: ne legyen szőrős arra ott vagyok én.
12:ki a férje? én örülök neki. más:nem örülök neki.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!