Fiúk, pár kérdésre válaszolnátok?
1. Milyen lányok jönnek be legjobban/legkevésbé? Mi a kizáró ok?
2. Mit néztek meg először egy lányon?
3. Mennyire szoktatok szemezgetni idegen, de szimpi lányokkal?
4. Ha valaki alacsony, izmos, de nem egy fitnessmodell alkat, akkor a haj szépsége mennyire kompenzálja a negatív külső tulajdonságokat?
5. Milyen haj tetszik nektek?
6. Zavar, ha megnéznek?
7. Mennyire baj, ha egy lánynak vastag a lába?
8. Ha valaki tetszik, akkor mennyire érdekel az, hogy hány barátja van, esetleg a haverjaid nincsenek oda érte, stb?
9. Odamentek idegenekhez?
10. Ha sokat sportol egy lány, és izmos, pár dologban jobb, mint a fiúk egy része, de ezt nem hangoztatja, az zavar?
11. Fontos a smink/szőrtelenítés (hol???), vagy ezzel csak a lányok szívatják magukat?
11. Ha valaki csak a férjével akar lefeküdni, ahhoz hogyan viszonyultok?
+1 Kort+nemet is írjatok lécci lécci!
Ennyi jutott most így eszembe, csak amolyan közvêleménykutatás céljából tettem fel a kérdést, örülnêk, ha minél többen válaszolnátok!:)
"Ha valaki izmos"
Itt mentem el hányni!
Egy NŐ, lány ne legyen izmos!!!!!!!! Mi ez már?? Komolyan mondom elegem van ebből a hülye idióta világból ahol minden buta nő azt hiszi, hogy a csávóknak kockás has, meg izmos kar kell és IZMOS női test!!
És akkor csodálkozunk, miért van ennyi UZI????
Nem férfival akarok henteregni b..assza meg!!
Jó, értem, ha valakinek nem jön be.
De ezt nyugodtan elmondhattad volna kultúráltan is.
És nem tudom, mennyire tűnt fel, de ezen kívül 11 másik kérdést írtam, azokra is várnám a véleményed ;)
Nem kötekedésképp mondom, de ezek szerint lenézed az izmos lányokat. És akkor a lány a rbanc, ha pl nem jönnek be a kövér/csonti srácok?? Kettős mérce megy ezerrel...
Miután ennyire a külsőségek alapján ítélsz, talán jobb is, hogy nem felelek meg az ízlésednek. Eggyel kevesebb köcsög, akitől tartanom kell😉
"Nem kötekedésképp mondom, de ezek szerint lenézed az izmos lányokat. És akkor a lány a rbanc, ha pl nem jönnek be a kövér/csonti srácok?? Kettős mérce megy ezerrel... "
Köcsög az te vagy, meg az aki az IZMOS nőket szereti. Az a köcsög!
És nem lenézem, hanem új fogalmat mondok neked: gusztustalannak tartom. Kicsit mást jelent, mint a lenézés te kötsög.
A rbanc az mást jelent nézdd meg a szótárban te észkombájn és független attól te észkombájn, hogy neked ki és mi tetszik!
Most már értem miért tetted fel a kérdéseket!
Mivel ennyire hulladék a természeted (nem mellesleg russnya is vagy hozzá), ezért nem néz rád senki, rossz hírem van, ezután se fog!
Kötsög!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!