Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk, pár kérdésre válaszolnátok?

Fiúk, pár kérdésre válaszolnátok?

Figyelt kérdés

1. Milyen lányok jönnek be legjobban/legkevésbé? Mi a kizáró ok?

2. Mit néztek meg először egy lányon?

3. Mennyire szoktatok szemezgetni idegen, de szimpi lányokkal?

4. Ha valaki alacsony, izmos, de nem egy fitnessmodell alkat, akkor a haj szépsége mennyire kompenzálja a negatív külső tulajdonságokat?

5. Milyen haj tetszik nektek?

6. Zavar, ha megnéznek?

7. Mennyire baj, ha egy lánynak vastag a lába?

8. Ha valaki tetszik, akkor mennyire érdekel az, hogy hány barátja van, esetleg a haverjaid nincsenek oda érte, stb?

9. Odamentek idegenekhez?

10. Ha sokat sportol egy lány, és izmos, pár dologban jobb, mint a fiúk egy része, de ezt nem hangoztatja, az zavar?

11. Fontos a smink/szőrtelenítés (hol???), vagy ezzel csak a lányok szívatják magukat?

11. Ha valaki csak a férjével akar lefeküdni, ahhoz hogyan viszonyultok?

+1 Kort+nemet is írjatok lécci lécci!

Ennyi jutott most így eszembe, csak amolyan közvêleménykutatás céljából tettem fel a kérdést, örülnêk, ha minél többen válaszolnátok!:)

2016. nov. 13. 01:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"Ha valaki izmos"

Itt mentem el hányni!

Egy NŐ, lány ne legyen izmos!!!!!!!! Mi ez már?? Komolyan mondom elegem van ebből a hülye idióta világból ahol minden buta nő azt hiszi, hogy a csávóknak kockás has, meg izmos kar kell és IZMOS női test!!

És akkor csodálkozunk, miért van ennyi UZI????

Nem férfival akarok henteregni b..assza meg!!

2016. nov. 15. 05:09
 12/22 A kérdező kommentje:

Jó, értem, ha valakinek nem jön be.

De ezt nyugodtan elmondhattad volna kultúráltan is.

És nem tudom, mennyire tűnt fel, de ezen kívül 11 másik kérdést írtam, azokra is várnám a véleményed ;)

2016. nov. 15. 07:47
 13/22 A kérdező kommentje:

Nem kötekedésképp mondom, de ezek szerint lenézed az izmos lányokat. És akkor a lány a rbanc, ha pl nem jönnek be a kövér/csonti srácok?? Kettős mérce megy ezerrel...

Miután ennyire a külsőségek alapján ítélsz, talán jobb is, hogy nem felelek meg az ízlésednek. Eggyel kevesebb köcsög, akitől tartanom kell😉

2016. nov. 15. 22:36
 14/22 anonim ***** válasza:

"Nem kötekedésképp mondom, de ezek szerint lenézed az izmos lányokat. És akkor a lány a rbanc, ha pl nem jönnek be a kövér/csonti srácok?? Kettős mérce megy ezerrel... "

Köcsög az te vagy, meg az aki az IZMOS nőket szereti. Az a köcsög!

És nem lenézem, hanem új fogalmat mondok neked: gusztustalannak tartom. Kicsit mást jelent, mint a lenézés te kötsög.

A rbanc az mást jelent nézdd meg a szótárban te észkombájn és független attól te észkombájn, hogy neked ki és mi tetszik!

Most már értem miért tetted fel a kérdéseket!

Mivel ennyire hulladék a természeted (nem mellesleg russnya is vagy hozzá), ezért nem néz rád senki, rossz hírem van, ezután se fog!

Kötsög!

2016. nov. 16. 18:59
 15/22 A kérdező kommentje:
Téged se a stílusodért fognak elrabolni
2016. nov. 16. 22:01
 16/22 A kérdező kommentje:
Irigylem a barátnődet, amiért ilyen intelligens pasija van.
2016. nov. 16. 22:37
 17/22 anonim ***** válasza:
Azt kapod, amit adsz.
2016. nov. 17. 01:23
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mivel érdemeltem ki az első megszólalásodban használt hangnemet, de igazad van. Abszolút. Megyek, és elásom magam.
2016. nov. 17. 07:34
 19/22 anonim ***** válasza:
nem érdemes vele foglalkozni
2016. nov. 17. 23:42
 20/22 A kérdező kommentje:
Ööö.. Ok? Nekem mindegy.
2016. nov. 18. 06:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!