Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért néznek úgy egy jól...

Miért néznek úgy egy jól öltözött emberre a tömegközlekedésen, mint ha a Marsról jött volna?

Figyelt kérdés
Én külföldön élek,de ha Budapesten vagyok akkor tömegközlekedem autó hiányában. Azt tapasztalom hogy úgy szoktak nézni rám, mint ha valami "ismeretlen" lennék. Ez főleg a M3 vonalára igaz és néhány busz és villamosjáratra. Szerintem látszik rajtam hogy "külföldi" vagyok, mert sokkal drágábban és igényesebben vagyok felöltözve(kalap,selyemsál,beszárított haj,igényes kabát). De még az ellenőrők is bunkók velem az eddigi tapasztalataim alapján. Ahogy beérek a belvárosba és átszállok más járatokra picit javul a helyzet(keveredek a külföldiekkel ott).
2016. nov. 8. 15:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csak beképzeled. Én naponta járok a hármas metróval, vannak rajta jól öltözött emberek. Persze nem az átla, de azért vannak. Az meg elég hülye felfogás, hogy aki igényes, nem jár bkv-vel. Van autóm, de időben is, pénzben is jobban kijövök legtöbbször bkv-val, mint kocsival.
2016. nov. 10. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!