Szerintetek, milyen emberek látogatják ezt az oldalt?
A társadalom minden rétegéből és minden korosztályból vannak ezen az oldalon.
De sok a troll is.
Na, ez egy nagyon jó kérdés! Már vártam, hogy egyszer valaki megkérdezze. Bár lehet, hogy volt más hasonló kérdés máskor is.
Szerintem nem lehet általánosítani, mert kb olyan a kérdés, mint hogy milyen emberek élnek Magyarországon. Mindenféle. De az biztos, hogy rengeteg fiatal. És rengeteg retardált. És rengeteg retardált fiatal. Nem akarok senkit megbántani, de a mai 12-18 évesek úgy tűnik, internet nélkül teljesen életképtelenek lennének. És ami rosszabb, még az internetet sem tudják használni, gyakran itt tesznek fel olyan kérdéseket, amikre pár másodperc alatt megtalálnák a választ a Google-ben. Azon kívül sokan csak társaságot keresnek itt, és csak úgy muszájból írnak ki kérdéseket, hogy interakcióba lépjenek valakivel.
2-es, kihagytad azokat a fiatalokat, akik a házi feladatukat akarják mással megcsináltatni, főleg a kötelező olvasmányok elolvasását. Kedvencem, aki még a Rejtő könyvből is itt kérdez!
Hogy a kérdésre is válaszoljak, aki kíváncsi, segítőkész /ez a trollokra természetesen nem vonatkozik/, és sok szabad ideje van. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!