Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a témakört témakört nem látogatják "átlagos" emberek?
Lassan fél-egy éve szoktam nézegetni ezt a honlapot. Kezdetben azért kezdtem el, mivel nem barátkoztam lányokkal, csak fiúkkal, és érdekesnek tartottam, hogy más lányoknak milyen problémáik vannak a párkapcsolataikban, vagy úgy amúgy?
Aztán feltűnt, hogy rengeteg fiú tesz föl olyan kérdéseket, hogy minden lány ribi, és egyéb általánosítgatás. Persze ez mindkét nem részéről adott, először nem is érdekelt, mondom 1-2 ilyen mindenhol van, de feltűnt, hogy olyan, mintha ide lassan már más nem is járna, csak a megkeseredett, szerencsétlen fiatalok, akik semmilyen formában nem hajlandóak ezen változtatni.
Hozzáteszem, számomra ez azért érdekes, mert én nem vagyok egy nagy szám csaj, de sosem volt gondom azzal, hogy pasizzak, és rengeteg - de tényleg rengeteg - hót átlagos, vagy még akár kicsit egyszerűbb, csúnyább fiúval beszéltem/ismerkedtem/barátkoztam már, néha helyesebbekkel, tényleg vegyesen bárkivel, számomra mindegy volt, de soha egyetlen egy srác sem panaszkodott olyasmikről, mint amiket itt írnak nap mint nap. Tényleg senki, még a legrondább ismerősömnek is tök aranyos barátnője van. Nem vicc!
Nyugtassatok meg, hogy ide azért jönnek olyan emberek is, akiknek az életük egyébiránt rendben van, csak érdekesnek találja a honlapot? És most átlagos, hétköznapi, egyszerű fiúk-lányokra gondolok.
20L
Volt már ilyen kérdés egy párszor.
Én soha nem írtam olyat, hogy a lányok qrvák, ribancok. Nem is sírok itt, hogy miért nincs barátnőm. Unaloműzésből járok ide, próbálok segíteni a normális kérdezőknek, meg nevetni az idióta felhasználókon.
Néz nélkül meg mindenkinek nagy a szája. Akármilyen kérdést kirak, mert úgyse tudjuk meg ki az. A való életben ez nem így megy.
Jó, de akkor ezek szerint te nem közéjük tartozol, mármint a kesergős emberek közé, úgyhogy kell lennie még pár normális embernek is.
Erre voltam kíváncsi. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!