Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a mai lányok miért rondázzák le a tök átlagos külsejű pasikat?
Volt itt egy ilyen kérdés, egy énekesről. Csak a haja rossz, maga a pasi szerintem teljesen átlagos kinézetű. De a válaszok szerint nagyon ronda a pasi. Őrület, hogy az egekben van a mai lányok ízlése. Amúgy cseppett sem hasonlítok a fazonza, csak érdekességként írom ki a kérdést.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
én lány vagyok, és rám csajok mondják, hogy mi a f*sz jó ebbe a csajba, tök ócska hányadék, meg ribizli gizi...
most már nem érdekel, mert csak azért mondják, mert féltékenyek, amikor a pasijuk azt mondja rám, hogy jó nő vagyok. Irigyek és féltékenyek. Ennyi.
A pasik meg d*gnának, mint állat.
Mondjuk, elég aszociális vagyok, nem nagyon ismerkedek :D
Szerintem is átlagos a hapsi, bár a képen olyan mintha kicsit ápolatlan lenne. Talán ez az ami a "ronda" válaszokat kiváltotta.
21/L
és ezt 'Vin Diesel ' írja :D
bocs, de nagyon vicces :D
7. vagyok.
Nekem nem jönnek be "kigyúrt" fazonok.
Egy férfi legyen egészségesen pocakos. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!