Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a mai lányok miért rondázzák le a tök átlagos külsejű pasikat?
Volt itt egy ilyen kérdés, egy énekesről. Csak a haja rossz, maga a pasi szerintem teljesen átlagos kinézetű. De a válaszok szerint nagyon ronda a pasi. Őrület, hogy az egekben van a mai lányok ízlése. Amúgy cseppett sem hasonlítok a fazonza, csak érdekességként írom ki a kérdést.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Miért cafka az, akinek egy bizonyos pasi nem jön be? Igen, szerintem is ronda, lehet, hogy csak fotón ilyen (nem tudom ki a pasi, lehet, hogy élőben jobb), de így számomra kissé ápolatlannak, és unszimpatikusnak tűnik. Van egy-két olyan férfi, aki nekem nagyon bejön, a barátnőim szerint viszont rondák. És? Akkor mi van?
Attól egy lány sem cafka, hogy mondjuk téged (sejtésem szerint) rondának tart. Te vajon járnál-e egy 120 kilós pattanásos lánnyal? Vagy bárki olyannal, aki nem jön be neked? Naná, hogy nem, és nem is mondanád azt, hogy szép, vagy átlagos. Érdekes, manapság ha egy lány lerondáz egy srácot, akkor egy undorító k*rva, ha egy srác rondáz le, egy valóban nem épp ronda (csak kissé túlsúlyos, vagy épp kissé vékony, esetleg szemüveges) lányt, akkor azt nyugodtan szabad, a többi barom is ocsmányabbnál ocsmányabb dolgokkal illeti a lányt. És ha egy másik lány meg meri védeni, ait épp a szátokra vettetek, akkor az is biztos ronda, hülye, stb.
Nincs rá kifejezés, mennyire utálom a siránkozó kis p*csöket, akikből egyre több van.
Egyet felejtetek el drágáim: Ha ennyire utáljátok a nőket, menjetek b*zinak:)
Nyugodtan le lehet pontozni, pont lesz@rom.
Tök jó, kedves kérdező, hogy 4 (négy!) olyan válasz érkezett, hogy ronda, te meg messzemenő következtetéseket vontál le, hogy "ugyanolyan mins, cafka" -.-
Te meg egy vagy az itt olyan gyakori vinnyogó kisfiúk közül.
Szerintem pl. nem ronda. Bár nekem híresen "rossz" az ízlésem, már itt gyk-n is voltak kisebb vitáim, hogy egyáltalán létezik-e "ronda" férfi (szerintem nem :)).
Elépzelésem sincs, mi a gondjuk vele. Az is lehet, hogy trollokba futottál.
csak az a vicces, hogy engem régebben egy dagadt, és nem éppen helyes csávó szólt be, hogy nincs mellem.
és amúgyse láttam még soha csajjal, és engem szólt le.
Szóval fiúk, mindenkinek más tetszik, és nekem sem jön be, aki a képen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!