Furcsa ha kövér lanykent olyan szeretnék lenni mint egy 'skinny" nagyon csontos lány?
Figyelt kérdés
Mióta eszemet tudom, kövér vagyok. Egyszerűen ha látom azokat a csontos lányokat mindig egyre jobban utálom magam és azt kívánom bár olyan lennék. Másnak is tetszenek a Skinny lányok?2016. nov. 7. 21:33
11/16 anonim válasza:
Szerintem fogadd el magad úgy, ahogy vagy. Sok sovány csaj meg amiatt szenved, hogy nincs semmi melle, alakja. És épp hálás lenne ha akkorára hízhatna mint Te :). Az emberi természet velejárója, hogy mindig az kéne ami nincs. Fogadd el magad, ha nem megy, akkor mozogjál.
24/F
12/16 A kérdező kommentje:
Sportolni járok és van hogy egy két napig alig (vagy nem is eszem.) elég furcsa de mivel rendszertelenül eszem sose megyek lejjebb
2016. nov. 8. 17:12
13/16 anonim válasza:
Nekem is a skinny tetszik... a férjem szerint undorító. Imádom, hogy olyan törékeny nőies... én is olyan lennék. Csak akkora mellem van, mint egy kisebb sárgadinnye áá túl nőiesek az idomaim hozzá. Szerintem szép, persze nem a kóris anorexia de egy 34-es méret nagyon csini
14/16 anonim válasza:
koplalgatsz...oké.
még jó hogy a bomba test eléréséhez ami kell az 80%ban jó étrend és 20%ban jól megválasztott edzés.
szóval koplalgass csak hajrá...
15/16 anonim válasza:
én meg a soványakat nem szeretem ,inkább a husi lányokat , kíváncsi lennék rá te hogy nézel ki :) képet küldenél privátban ha meg kérlek ?
16/16 anonim válasza:
nem szeretem a vékony lányokat, a skinny-ktől meg kiráz a hideg. ez most hülyén hangzik, de inkább szeresd magad! én ezt inkább adottságként látnám, mivel imádom a kövér csajokat. (persze az egészség keretein belül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!