Szerintetek szép név a Csenge?
Figyelt kérdés
Mi jut eszetekbe róla, milyen ember/személyiségvonások? És a Csengi becézés, hogy tetszik?2016. nov. 7. 16:12
11/38 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik ez a név és bár van Csenge nevű ismerősöm, képzeletben nem őt társitom mellé :D
Én e név hallatán egy szőke hajú, minden lében kanál, halál irritáló kiscsajt képzelek el, aki olyan buta, mint a föld.
14/38 anonim válasza:
Minden HR-es nő, szóval az ilyen kilógók sosem kapnak jó állást. Miért? Mert ősmagyar név és a szélsőjobbosok adnak ilyet a kölöknek. Nem kell ilyen sehova.
15/38 anonim válasza:
Van egy Csenge nevű barátom, rettentő aranyos, és kedves. Szerintem szép a név, különleges, de nem fura.
16/38 anonim válasza:
Nagyon csúnya. Egyet ismerek, pont olyan mint ahogy a 4-es leírta.
17/38 anonim válasza:
Nagyon nem tetszik. Nekem egyáltalán nem lányos, nőies. Inkább olyan semleges hatást kelt.
Felnőttet nem ismerek ilyen névvel, csak kisgyerekeket. Igazából semmi különös nem jut róla eszembe, nem társítok hozzá semmilyen vonást.
A Csengi becézés még rosszabbul hangzik, mint eredeti formájában a név.
Nekem egyébként a többi hasonló név sem tetszik, pl. Zselyke, Kincső.
Erdélyben biztosan jók, és ott meg is van a története, hogy miért pont ilyen neveket adnak.
Nekem egy női név végződjön a-ra.
18/38 anonim válasza:
Csak nekem jut rola egybol az az eszembe, "harántfekvésbe került bennem a Cshenge"? :Dd
19/38 anonim válasza:
Nem szép. Idióta, balfék csengettyű.
20/38 anonim válasza:
14 nagyon jót mondtál! Teljesen egyetértek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!