Miert van az, hogy attól, hogy dagadt vagyok egyáltalán nincs semennyi önbizalmam és értéktelennek érzem magamat, ráadásul kicsit szorongok is mások társaságában?
Ne parázz, általában senkit nem érdekel, hogy el vagy hízva.
Azt a minimális undort leszámítva, amit pár nem empatikus... unpatikus? unempatikus? Na mindegy, szóval antiunenpátikus ellengyógyszerész érez a hurkáid közül kifolyó izzadtságcseppek láttán.
Az elhízottságod legfeljebb a szervezeted érdekli, a májad például zokon veszi és a képleteiben zsírszövetet növeszt, így aztán megszakad a regeneráció folytonossága. A szíved szolidaritásul duplájára nő és 40 éves korodra kétszer annyit dolgozik, mint amennyi a szavatossági idejébe belefér.
De te ne izgulj, komoly értéket képviselsz, és nem csak a mérlegen.
És kérlek, mielőtt privátban elemzed a bunkóságom, vedd figyelembe, hogy meglehet sajátságos stílusban, de a fentieket azért írtam le, hátha föleszmélsz, hogy soha nem késő változtatnod.
Azt, hogy értéktelennek miért érzed magad nem tudom, a többit teljesen megértem. Önbizalmad nincs, mivel eddig sem számíthattál magadra ha elhíztál és nem fogytál még le.. Szorongsz mivel tisztában vagy vele, hogy a külsőd nem az átlag.
Én nem akarlak bántani, én is voltam jóval súlyosabb, mint most, de le tudtam fogyni. Igaz kőkemény volt és még mindig nincs vége.. Én viszont nem kerestem okokat, nem kérdeztem miért érzem ezt, tudtam, hogy azért mert kövér vagyok és ezen változtatni csak én tudok.
Mert kisebbségi komplexusod van.Attól nem vagy kevesebb,hogy dagi vagy.
Legyél magadhoz őszinte.Mi az,ami zavar benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!