Srácok, ez rendben van?
A kérdésem leginkább a fiúkhoz/férfiakhoz szól. Semmi támadó jelleg vagy ilyesmi, tényleg csak kíváncsi vagyok, hogy ti ezzel hogy vagytok. Szóval mikor van éppen barátnőtök vagy párotok, akkor ti lájkoljátok (bocsi ezért a szóért is, tudom, hogy sokan utálják) más lányok képeit mindenféle közösségi oldalon? Mert én mostanában csak ezt látom, és sokat gondolkodom, hogy miért lehet, meg mondjuk ha ezt a lány megtudja, hogy esik neki, mert lehet engem egy picit zavarna. Ismerek egy srácot, akinek eszméletlen gyönyörű barátnője van, és mégis állandóan látom, hogy más lányok félpucér képeit lájkolja, szóval tökre nem értem a dolgot. Ti szoktátok ezt csinálni, és ha igen miért, továbbá ehhez a barátnőtök mit szokott szólni (ha tud róla)?
Tényleg semmi támadás, mert ez nem az én dolgom és nem gondolok most minden férfit rossznak, ne értsetek félre, csak kíváncsi vagyok, mert cseszteti az agyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!