Mit tegyek? (többi lenn)
Nagyon nehezen fogalmazok, szóval előre is bocsi emiatt:D
De nem is tudom hol kezdjem... Egyszeruen nincs bennem semmi élet, nem tudok semminek örülni, mindenben a rosszat látom meg
Most kezdtem új iskolàt és már így második hónapban mindenki utál.. Nem sikerült senkivel semilyen kapcsolatot kialakítani, aki mellé ültem év elején, már el is ült máshova, amit igazából meg is értek.
Eleinte próbált velem beszélgetni, valamilyen szinten sikerült is, de össze-vissza zagyváltam neki és szerintem eleg életképtelennek, butának tartott, ami szerintem igaz is:c
Szuleimtől semmi tamogatást nem kapok, egyszer se kérdezték meg, hogy mi a bajom, igy mar azon gondolkodom, hogy maskepp kene felhivnom magamra a figyelmet, mert segitseget kerni nem merek...
Iskolaban rohognek rajtam, b*szogatnak, en pedig nem tudom megvédeni magam, nincs semmi önbizalmam
Es ezt is olyan nehezen szedtem össze, es semmi konkret kerdest nem is irtam, de azert remölem atjön a lényeg, annyira elegem van már:(
Mit tudnék tenni?
Hasonló helyzetben vagyok énis, csak nekem annyi hogy nem baszogatnak, nem foglalkozom velük , ők se velem, minden egyes órán egyedül ülök.
De amugy téged mivel csesztetnek? mi ennek az oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!