Szerintetek ők szépek?
2016. okt. 23. 20:29
11/20 anonim válasza:
Úúúh. Nagyon szénné.
De úgy igazán magától porladozós szénné.
12/20 A kérdező kommentje:
Neked meg mi bajod van...?
2016. okt. 23. 22:01
13/20 anonim válasza:
szúrnád mi?
Egyébként nekem is nagyon bejönnek <3
14/20 anonim válasza:
Szerintem nem szépek. Nem csúnyák, de a szépség azért nem itt kezdődik. Tök átlagosak.
15/20 anonim válasza:
Szépek és sokat dob a dolgon, hogy élettelinek tűnnek! :D
17/20 anonim válasza:
Csak en nem latom h ezek fiuk vagy lanyok? Vagy az egyik ilyen a masik olyan? :O
18/20 anonim válasza:
Két csaj. Szerintem nagyon szépek. Az arcberendezésük szinte tökéletes, bár nincs bennük semmi egyedi, semmi másság. Sok ilyesfajta kinézetű lánnyal lehet összefutni az utcán, de tény, hogy szépek.
19/20 anonim válasza:
Ezek a képek nem a legjobbak róluk, de nagyon nagyon szépek!
Egy LeLinator 😍😂
20/20 anonim válasza:
Egyaltalan nem bekepzeltek, joszivuek. Osztalytarsam egy osztalyba jart veluk 5.-tol 7.-ig es ide ktoztek magyarba. Meselte hogy kedvesek, mindenuket elajandekoztak, ha kolcsonbe kertel tollat akkor orokbe adtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!